Este posibil, oare? SURSE: Cosmin Irimieș și-ar fi înaintat demisia de la Universitatea Cluj

Cosmin Irimieș, liderul din umbră al Universității Cluj, și-ar fi înaintat demisia de la echipă. Sursele Ziar de Cluj susțin că Irimieș va pleca cel mai probabil în America, nefiind dispus să fie considerat țap ispășitor pentru dezastrul de la echipă.

După ratarea promovării în sezonul trecut, Radu Constantea a făcut un pas înapoi și l-a lăsat pe Cosmin Irimieș (cel care avea experiența conducerii echipei din era Walter) să tragă toate sforile. Din păcate pentru „studenții” clujeni, campania de transferuri s-a dovedit a fi un dezastru și echipa arată extrem de prost (fără a lua în considerare că obiectivul promovare pare science fiction în acest moment).

Contactat de Ziar de Cluj, Irimieș a răspuns vag, lăsând să se înțeleagă că este ca și plecat de la echipă. „Momentan sunt în concediu, vă rog să mă contactați săptămâna viitoare în legătură cu acest subiect”, a declarat conducătorul Universității Cluj.

Gestul lui Irimieș îl lasă pe Radu Constantea „descoperit”. Din acest moment, toate nereușitele de la echipă i se vor sparge în cap lui Constantea. 

 

Adauga comentariu