E.ON Gaz distruge strazi proaspat asfaltate. Pe nervii clujenilor

Nu putine sunt exemplele din Cluj-Napoca, in care strazi proaspat asfaltate sunt sparte, la interval de zile sau cateva saptamani dupa finalizarea lucrarilor. Colac peste pupaza, abonatii E.ON Gaz raman cu zilele fara caldura si apa calda, pentru ca angajatii companiei uita sa repuna in folosinta distributia gazelor. Un ultim exemplu este strada David Prodan, din Cluj-Napoca. Strada a fost prinsa in programul de reabilitare a Primariei Cluj-Napoca, iar timp de aproape doua luni a fost sapata pana in temelii si refacuta. Lucrarile s-au finalizat la mijlocul lunii septembrie. Nu au trecut doua saptamani, ca strada a fost sparta, din nou. De aceasta data de reprezentantii companiei E.ON Gaz. Lucratorii au facut o groapa de cativa metri diametrula intersectie cu strada Traian, si au lasa-o neacoperita. Ca si cum deranjul nu era de ajuns, angajatii de la Gaz au uitat sa reia distributia gazelor naturale, astfel ca locuitorii de aici au stat doua zile fara caldura si apa calda.

Comentarii

GAbriela

14.10.2013 11:50

O intrebare si mai buna: de ce a trebuit sa "privatizam" (fara conditii, oricum) aceste retele? Statul putea planifica eventuale reparatii inainte de asfaltare, or asa Eonul nu poate fi obligat sa schimbe retelele inainte de a turna asfalt nou. Si iac-asa permitem unei firme sa isi bata joc de confortul pentru care locuitorii platesc impozit.

vlad

11.10.2013 18:18

Aşa sunt ăstia de la e-on , nişte jegosi, care nu răspund în faţa nimănui. Iar primăria când reabilitează o stradă se trebuii să se consulte cu toată lumea înainte, nu ss vină toţi jegosi ăstia la final si să strice tot ce s-a reparat, frustrandu-ne pe toţi

Adauga comentariu