Emma Răducanu a sosit la Cluj pentru a participa la Transylvania Open

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu a sosit la Cluj-Napoca pentru a participa la turneul Transylvania Open. 

"Emma Răducanu (24 WTA) a sosit azi-noapte în Cluj-Napoca pentru a participa la turneul de tenis Transylvania Open.

Jucătoarea care a scris istorie la US Open a venit cu avionul din Londra, însoţită de tatăl ei.

La aeroport, a fost întâmpinată cu flori, de directorul turneului, Patrick Ciorcilă", potrivit Agerpres. 

"Am aşteptat-o pe Emma cu braţele deschise şi sperăm să aibă parte de o experienţă deosebită în România, ţara în care s-a născut tatăl ei. Am pregătit pentru ea, dar şi pentru celelalte jucătoare, mai multe activităţi prin care să facă cunoştinţă cu Transilvania, dar şi produse tradiţionale. La hotel vor avea, printre surprizele pregătite, şi câte o ie, bluza tradiţională românească", a declarat Patrick Ciorcilă, potrivit sursei citate.

Transylvania Open, turneul de categoria WTA 250, se va desfăşura în perioada 25-31 octombrie, la BT Arena din Cluj-Napoca, printre jucătoarele care au confirmat participarea aflându-se Garbine Muguruza (Spania), numărul cinci mondial, Simona Halep, Emma Răducanu (Marea Britanie), campioana de la US Open etc.

CITEȘTE ȘI: Transylvania Open, fără spectatori: „CNSU și Raed Arafat au decis că eforturile noastre și ale voastre, de a fi vaccinați și a respecta regulile, nu contează”

Turneul de tenis Transylvania Open WTA250, de la Cluj Napoca, se desfășoară fără spectatori, potrivit noilor măsuri ale Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU), privind combaterea efectelor pandemiei. 

Adauga comentariu