Emil Radu Moldovan, șeful CJ Bistrița spune că nu e de interes public faptul că merge la vânătoare cu fiul lui Mihai Lucan. Managerul Spitalului Județean umblă cu dume când vine vorba despre postul aranjat pentru Lucan Junior

Emil Radu Moldoveann, șeful CJ Bistrița spune că nu e de interes public faptul că merge la vânătoare cu fiul lui Mihai Lucan. 
Conducerea Spitalului Județean Bistrița confirmă faptul că Ciprian Lucan, fiul chirurgului Mihai Lucan s-a înscris la concursul pentru șef de secție. Concursul este pregătit pentru data de 25 mai. Lucan Junior candidează cu sine însuși, la fel ca și în iarnă în Suceava, dar atunci “brusc și dintr-odată” s-a răzgândit. Medicii din Bistrița amenință cu demisiile dacă vine Ciprian Lucan șef.

Într-o convorbire telefonică cu stiridebistrita.ro, Radu Muntean, șeful Consiliului Județean Bistrița se face că nu știe nimic despre concursul organizat special pentru Ciprian Lucan și despre care Ziar de Cluj a scris în exclusivitate în această dimineață. Mai mult, cică nu ar fi de interes public faptul că este atât de bun prieten cu Ciprian Lucan încât merg împreună la vânătoare.  

“Astea nu-s lucruri de interes public! (n.r. – despre partidele de vanatoare). Am citit în ziarul dvs. știrea asta (n.r. - referitoare la venirea lui Lucan jr. la Bistrița), nu cunosc detalii. Am văzut declarația domnului deputat Ungureanu... Eu știu că posturile de medici se ocupă prin concurs. La modul foarte sincer nici nu știu dacă postul respectiv (cel de șef de secție urologie) este liber, oricum, acestea se scot la concurs. Detalii vă poate oferii d-l Lazany. Nu noi, cei de la CJ, gestionăm aceste lucruri, Spitalul Județean în mod direct le face, are personalitatea lui juridică, își organizează concursurile, la noi se aprobă organigramele tot la propunerea SJU”, a declarat Emil Radu Moldovan.

Concursul va avea loc pe 25 mai si este pregatit manusa sa fie castigat de Ciprilica, un chirurg modest, asa cum este cunoscut de colegii sai clujeni, departe de talentul tatalui său. Gabriel Lazany, managerul  Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita ne-a recunoscut faptul că Ciprian Lucan si-a depus dosarul:

„Ciprian Lucan s-a înscris pentru concurs. Într-adevăr am scos la concurs postul de urolog al dr. Ștefănescu (pensionare). L-am văzut pe Lucan Jr. în SJU Bistrița, la casierie, platindu-și taxa de înscriere, eu personal încă nu i-am văzut dosarul. Din câte am înțeles de la „personal”, singurul dosar înscris pentru concurs este cel al lui Lucan. Concursul se va ține pe data de 25 mai, iar comisia de examinare va fi formată din trei medici primari urologi plus directorul medical al SJU, Dr. Gabriela Deak, pe post de observator, fără drept de notare, plus un secretar de comisie”.

De venirea lui Ciprian Lucan se stie in randul medicilor bistriteni de peste o luna. Va fi un concurs masluit si noi credem ca niste oameni, de exemplu Lazany, ar trebui arestati pentru trafic de influenta. Pana atunci sa spuna ca doi medici urologi au afirmat deja ca-si vor da demisia daca Lucan va fi introdus pe usa din dos a Spitalului.

Adauga comentariu