Emil Boc va face un anunț important referitor la aqua park după Paști, pe la Crăciun

Înainte de Paște, primarul Emil Boc a promis, în cadrul unei emisiuni la un post de radio local, că, după sărbători, va aduce vești noi legate de aqua park-ul orașului ”smart”.

 „În emisiunea trecută, ați spus că după Paști veți face un anunț referitor la aqua park”, i-a reamintit astăzi lui Emil Boc moderatorul emisiunii radio la care edilul participă periodic, pentru a le transmite clujenilor din nou și din nou aceleași vechi promisiuni.

„După Paști... o să-l fac!”, a răspuns primarul Clujului.

„Păi, a trecut Paștele!”, i-a atras atenția moderatorul.

„După Paști, o să-l fac, când am toate informațiile, v-am spus despre acest lucru”, a închis discuția Emil Boc.

Anunțul important despre aqua park va fi făcut, așadar, după Paști, pe la Crăciun, în pragul următoarelor alegeri locale.

Aqua park-ul din Cluj va fi construit, cel mai probabil, după finalizarea celui din Chinteni. Va fi însă mult mai mare! Nu va fi realizat pe amplasamentul din Becaș, din Parcul Est, așa cum era vorba la un moment dat, după Paștele anilor trecuți, ci se va întinde pe terenul dintre stațiile Viitorului și Cosmos ale metroului care va fi, de asemenea, realizat înaintea aqua park-ului.

Conform studiilor de prepreprefezabilitate, locația ar urma să aibă să aibă 8 tobogane acvatice și încă 8 intergalactice, cu ajutorul cărora se va călători prin timp până la momentul din viitorul improbabil în care aqua park-ul va exista.

Adauga comentariu