Emil Boc: „În toate cartierele va continua activitatea de demolare a garajelor, până la readucerea Clujului la o stare normală”. FOTO cu „normalitatea” de pe Mureșului

 „Când se demolează garajele în Gheorgheni?”, a fost întrebat astăzi primarul Emil Boc, în cadrul emisiunii radiofonice la care participă săptămânal.

„În toate cartierele se demolează garaje, conform planului anunțat, și sunt două lucruri care sunt în dependență. Pe de o parte, să fie din punct de vedere juridic liber, că vă amintiți că, la un moment dat, era nu știu ce judecătoare de prin Cluj care se tot dădea cu pelerina în piept că vai, că garajul ei nu va fi niciodată demolat, că Primăria... Ei, și l-a demolat singură că a văzut că nu are dreptate!

Deci, după ce ne pregătim tot cadrul juridic, atunci începem procedura de demolare, pentru că știm că oricând putem fi acționați în judecată dacă nu am face conform legii.

Și atunci când se eliberează fiecare zonă din punct de vedere juridic și e curat, se trece la demolare. Dar, repet, în toate cartierele va continua activitatea de demolare, până la readucerea Clujului la o stare normală și de a crea noi locuri de parcare inclusiv prin demolarea garajelor și creșterea calității vieții de acolo!”, a răspuns primarul.

Judecătoarea la care s-a referit edilul este Adina Daria Lupea, care a postat, în data de 2 iulie, pe pagina sa de Facebook:

„Am zis sa va arat parcarile cu plata ale domnului Boc de pe strada Muresului, la peste 4 luni si jumatate de cand oamenii si-au demolat "voluntar" garajele.

Clujul, cel mai european oras din Romania :D”

Așadar, vorba la radio e una, „calitatea vieții” din cartiere e alta! Important e că „în toate cartierele va continua activitatea de demolare, până la readucerea Clujului la o stare normală”. Cea de mai sus o fi normalitatea, în Clujul ”smart”...

Adauga comentariu