Emil Boc, sluga mafiotilor

Timp de patru ani, noi, romanii, ne-am inchipuit ca Emil Boc este doar sluga lui Traian Basescu, dar astazi aflam ca marele premier plecat de la Cluj sa faca o Romanie mai buna era si sluga mafiotilor Dorin Cocos si Ioan Oltean.

DNA are o interceptare in care Dorin Cocos il suna pe sluga lui, premierul Emil Boc, si ii spune ca nu poate sa faca smenuri cu pamanturile retrocedate din cauza lui Ioan Oltean, care il tot ameninta.

Povestea e si mai savuroasa: in fapt, Dorin Cocos si clica lui de escroci imobiliari voiau sa gabjeasca zeci de milioane de euro de la statul roman si probabil nu voiau sa-i lase bacsis deputatului Ioan Oltean, pe principiul “daca noi, intre noi, mafiotii, nu ne ajutam, atunci se duce naibii tara”.
Mai rau, tabara lui Olteanu si tabara lui Dorin Cocos isi adresau, pe langa amenintari, si sugestii de santaj, ba cu inregistrari putin sexuale ale deputatului Ioan Oltean cu iubita lui, Crinuta Dumitrean, ba cu alte inregistrari, la fel de sexuale, ale Crinutei cu un procuror.

Adaugati la asta orgiile sexuale la care se deda Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, despre care pana si noi, amaratii de ziaristi, am aflat si veti avea tabloul complet al statului de drept pe care argatul Emil Boc il oglindea si carmuia.

Sluguta Emil ii promite in interceptare lui Dorin Cocos ca il va potoli el pe Ioan Oltean, iar mie aici mi se ridica un semn de intrebare ca parul de pe maini, fiindca din aceasta remarca a premierului Romaniei, Emil Boc, eu inteleg nici mai mult nici mai putin ca Ioan Oltean era controlabil si controlat de catre Boc, iar asta inseamna ca Boc si Oltean erau intr-o stare de colaborare. Si, fiindca nu pot sa-mi infranez memoria, tot eu imi aduc aminte ca domnisoara Crinuta Dumitrean a fost recomandarea personala a lui Ioan Oltean la premierul Emil Boc. Adica Ioan Oltean i-a zis lui Boc s-o puna pe Crinuta ca sa se dea pe banii de retrocedari huta-huta.

Emir Kusturica si scenariile lui senzationale despre Balcanii nostri dragi palesc in fata unor asemenea situatii, unor asemenea romanisme. Oltean ala, chestorul Camerei Deputatilor, lua spaga in “beserica” de sub patrafirul popii. Isi punea amanta sefa la, aparent, cel mai inofensiv post din administratia centrala si dadea tunuri statului roman impreuna cu Crinuta, Alina Bica si premierul Romaniei.
E atat de nasol si de trist, ca nici cruce nu mai poti sa-ti faci de mirare! Cu toate acestea, Emil Boc este bine-mersi in continuare, pe el nu-l intreaba nimeni de sanatate, nici macar DNA-ul. Nici macar cand fostul ministru Gabriel Sandu spune ca i-a dat lui Boc 300.000 de euro. Mai rau ca o coincidenta girata de Loteria Romana, Emil Boc este cu fiecare prilej in care DNA ii da tarcoale plecat in delegatii in strainatate. De trei ori pana acum s-a intamplat acest lucru si este, evident, o coincidenta.

Sa speram si noi ca este doar o coincidenta faptul ca inca procurorii nu au sesizat ca ce a facut Boc este trafic de influenta.

 

Adauga comentariu