Emil Boc si-a turnat o galeata de apa cu gheata in cap

Inainte de a-si turna in cap galeata plina de apa si gheata, i-a provocat sa-i urmeze exemplul si pe Elena Udrea si Daniel Buda.

"Am raspuns provocarii sportivilor clubului MMA Transilvania si am donat o suma de bani pentru ajutorarea celor care sufera de ALS", a spus primarul, inainte de a-si arunca galeata cu apa in cap.

Ice bucket challenge

"ALS Ice Bucket Challenge" este o campanie de donatii la care au aderat numeroase personalitati din intreaga lume. Participantii sunt provocati sa isi toarne pe cap apa cu gheata si sa faca o donatie pentru cerecetarea in domeniul afectiunilor cerebrale.

Pana acum Asociatia ALS a anuntat ca a primit donatii in valoarea de peste 62 millioane de dolari de cand a inceput campania "Galeata cu gheata". Aproape 40 de milioane doar in ultima saptamana, cand nu mai putin de 740 de mii de oameni din intreaga lume au trimis bani pentru aceasta cauza.

Comentarii

R. Krypto

24.08.2014 20:49

Eu il provoc sa-si toarne in cap zama scursa din masinile Rosal pe care le-a adus in Cluj si sa doneze toti banii pe care i-a agonisit din 2004 incoace celor de care si-a batut joc. Provocarea asta e valabila pentru orice om angajat pe pile de Emil Boc, incepand din perioada lui de deputat apoi primar, primministru si iarasi primar. P.S. Pe Pali il iert ca la cat ii de mic ii poate fi fatal. 

Eu

24.08.2014 21:49

Era bine de isi turna apa fierbinte :)

lae

25.08.2014 09:23

Mai, nu stiu care consilier de imagine de la partid isi bate joc de Boc, dar cred ca astfel de gesturi de om tembel ii dauneaza in cariera. Putea sa doneze si fara sa-si dea in petic! Pe de alta parte noi ne bucuram ca isi taie craca de sub picioare, speram sa ajunga primar un om devotat clujenilor si cu oo mai mari! Sunt curios care din pitifelnicii care il inconjoara se vor grabi repede,repede sa-l imite!

genepic

25.08.2014 22:57

pe linga-i pitic, e si cretin; oare cu asta se lauda penticostalii de Bistrita?El si Daniel WC ( Buda )

Adauga comentariu