Emil Boc și filosofia numărului de mașini pe cap de locuitor. De vină pentru aglomerație ar fi și apetența clujenilor pentru multe autoturisme

Comentarii

hater

26.09.2017 15:16

Da, oricat mi-ar fi de antipatic, are dreptate Boc. Problema e ca nu face decat sa enunte truisme, el e primar, iar institutia pe care o conduce nu face mare lucru pentru a si pune in practica aceste idei. Ce spune Boc azi e un adevar banal, la care el si sfatuitorii au ajuns dupa ani de idei cretine si de experimentat, cel putin la nivel teoretic, "solutii" care la un moment dat devin probleme (cum ar fi de exemplu sa faci parkinguri in centru, ceea ce nu face decat sa aduca mai multe masini pe arterele centrale). Pe de alta parte, e constient pe estimarile primite ca in scurt timp Clujul se blocheaza total din punctul de vedere al traficului auto. Ar fi solutii chiar si acuma, in al doispelea ceas, insa pentru a le gasi trebuie ceva mai mult decat doi neuroni, iar pentru a le aplica trebuie coaie...lucrurile astea doua nu stiu daca exista insa in primarie.

Gigi

27.09.2017 09:25

FELICITARI PT COMMENT

Ionut

27.09.2017 10:30

Felicitări pentru comment, dar exemplul ar trebui sa-l dea însăși Emil BOC si sa renunțe la cele doua mașini de serviciu pe care le folosește uneori si in scop personal. 

Adauga comentariu