Emil Boc și-a depus candidatura pentru al cincilea mandat la Primăria Cluj-Napoca

Azi, însoţit de întreg staff-ul PNL Cluj, primarul în exerciţiu al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, și-a depus candidatura din partea partidului în care a fost absorbit pentru al cincilea mandat de primar.

Emil Boc spune că și-a depus candidatura pentru ca, împreună cu clujenii, să continue modernizarea orașului și parcursul european al Clujului (bla-bla-bla, chestii: "Someş navigabil", "Filarmonică", "aer respirabil", "decongestionarea traficului", "Monorail", "Metrou", "tren uşor", "şosele supra şi subterane de centură", minunăţii).

„Prioritățile sunt investiții și locuri de muncă mai bine plătite la Cluj, creșterea calității vieții, Clujul metropolitan. Este vorba de a avea un Cluj ca afară. Românii își doresc de foarte multe ori să aibă o țară ca afară, noi ne dorim să avem un Cluj ca în UE", a spus Boc.

Acesta a explicat că un Cluj ca afară înseamnă locuri de muncă mai bine plătite, iar clujenii să rămână acasă, să aibă o calitate a vieții ca în UE, iar administrația locală să fie eficientă.

Emil Boc a fost ales prima dată primar al Clujului în anul 2004.

Adauga comentariu