Emil Boc si-a batut recordul de 6 kilometri in 4 kilometri

Primarul a fugit ca vantul si ca gandul 6 kilometri in doar 4.000 de metri la proba Maratonului International Arobs Cluj-Napoca. La final, emotionat, Boc a declarat ca si-a batut recordul personal. 

„Nu prea am avut timp sa ma pregatesc pentru cros. Mi-am propus ca in fiecare an sa parcurg cei 6 kilometri. Anul trecut am scos sub sase minute pe kilometru, iar acum m-am descurcat neasteptat de bine, am incheiat in 21 de minute, ceea ce inseamna un timp de sub 4 minute pe kilometru. Este un timp peste asteptari, un record personal pentru mine”, a spus Boc, la finalul cursei desfasurate pe strazille din zona stadionului.

Numai ca cei 6 kilometri au fost 4, spun surse din organizarea crosului, distanta fiind scurtata anul acesta din motive obiective. Iar recordul primarului nu prea e record, desi ii place sa se laude cu asta la televizor. 

sursa foto: facebook.com

Comentarii

Andreea

15.04.2014 17:43

Emil Boc a declarat in emisiunea de luni de la Antena 1, sigur puteti gasi inregistrarea, ca el nu crede ca au fost 6 kilometri (asa cum au anuntat organizatorii ca ar urma sa fie proba). E normal ca la finalul probei de cros, cand i s-au luat declaratiile, sa spuna ca a batut un record personal din moment ce el stia, la fel ca toti participantii, ca proba e de 6 km!O fi avand Boc multe hibe insa a participat la crosul de la maraton si la Crosul Companiilor in fiecare an de o buna perioada incoace. Articolul asta este deci o rautate gratuita iar intrebarile trebuie puse organizatorilor. E inacceptabil sa anunti ca urmeaza o proba de 6km si sa o transformi pe parcurs in 4! Si numai pentru consecintele de genul acestor articole. 

z

15.04.2014 19:19

iar e pe varfuri ?

Coco

15.04.2014 19:54

Asta ca sa-si bata recordul e in stare sa-si tatueze pe p**a o p**a mai lunga !

Laurentiu

16.04.2014 01:05

Bravo lui! Este un primar de care noi clujenii suntem mandrii! In rest numai invidiosi in tara asta! Si ne mai miram ca ne conduce unul ca Ponta! Pai la cat de rai suntem poate ca asta meritam: adica sa o ducem foarte rau!

socrates

16.04.2014 08:41

un alergator stie ce inseamna sa alergi 6 km si ce inseamna 4 km. organismul boc a transmis creierucului boc informatia corecta. am fugit fo 4km, oare organizatorii stie?  si tot el a raspuns, organizatorii stie, alegatorii nu. boc saracul trebuie inteles. abuzat si torturat mental de presedinte de 15 ani incoace e de mirare ca nu sta si priveste in zare cite-o ora doua de trei ori pe zi. minciuna lui e doar o refulare de copil nefericit in curtea scolii. bietul boc

criticul

16.04.2014 08:44

Iar un articol de kkt intr-o fituica ridicola.

Adauga comentariu