Emil Boc s-a cățărat pe balconul Primăriei să-l surprindă papagalii de presă cum amestecă în cea mai mare mămăligă din lume

Ca anul trecut, ca acum doi ani, cam ca în fiecare an în care se face de boacănă cu deszăpezirea, Emil Boc o trece pe populism ieftin și se lasă surpins de “paparați” în plină frenezie a hărniciei administrative și dând la lopățică. Și supărat, chipurile, foc pe scuzele pe care le invocă amicii săi politici de deszăpezire că au făcut-o din nou lată și nu și-au onorat angajamentele.

Și dând dreptate, din spatele, unor microfone prietenoase, cetățenilor nemulțumiți - asta după ce, cu o zi înainte, l-a luat gurița pe dinainte și i-a certat că nu pun mâna pe lopată și nu fac ei treaba pentru care sunt plătiți amicii săi politici din bani publici - și nu puțini.

Maestre, scopul și durata vizitei tale în fruntea administrației publice locale este SĂ-I PUI LA TREABĂ pe cei pe care-i plătești din banii noștri să-și vadă de treaba pentru care sunt plătiți. NU SĂ LE FACI TU TREABA, sau să trâmbițezi după civismul clujenilor să le facă aceștia treaba amicilor tăi de la Rosal și Brantner!

Ia anulează tu contractele cu amicii tăi politici și zi-le clujenilor că îi reloci către chestii utile orașului CU CONDIȚIA CA ACESTA SĂ ARATE LUNĂ în sectoarele în care ai decretat mătăluță că sunt de obligația clujenilor să le curețe – și mai vorbim.

Adauga comentariu