Emil Boc revine. Și anunță din nou că va face metrou. De data asta prezintă și bonusul: tramvaie pe șine de tren (VIDEO - vezi cum își imaginează Emil Boc orașul)

Tramvaie capabile să circule pe șine de cale ferată și dezvoltarea economică a zonei de Nord a orașului. Adică, zona industrială a Clujului, învecinată cu localitățile Jucu și Apahida. Acestea sunt noile proiecte futuriste prezentate de Emil Boc. Proiecte pentru care se pregătesc deja bani publici ce vor merge în studii de prefezabilitate.

Edilul-șef nu a uitat nici de metroul mult promis. Și a revenit asupra subiectului, mai exact asupra promisiunii lansate în fiecare campanie electorală. 

Vezi în materialul VIDEO cum își imaginează Emil Boc că va arată orașul pe care îl conduce. 

 

sursa foto: www.railtechnologymagazine.com

Comentarii

hater

28.11.2017 19:41

S-a deschis sezonul poveștilor. Boc și fanteziile sale; tovarasu prim, poate ne explici ce faci cu terenurile din lombului și tineretului mai bine? Sau ce faci cu calea ferată pe care pana mai ieri o vedeai inutila? Sau poate ne spui cum faci sa rezolvi problema haosului urbanistic pe care tu cu subalternii tai l-ați adus in oraș? Dar de tunelul pe sub centru ce se mai aude? Someșul navigabil e la nivel de "se discuta soluții, se analizează"?

Claudia

28.11.2017 20:24

Cei mai multi dintre noi am avut în copilărie prieteni imaginari. Boculeț are un oraș imaginar, în plină maturitate!

Adauga comentariu