Emil Boc refuză să iasă din bula lui. Primarul Clujului, discurs emoționant la adresa Untold, în care ignoră intenționat toate problemele

„Obosit, domnul primar? V-ați revenit după weekend?”. Așa i-a fost ridicată mingea la fileu lui Emil Boc în cadrul emisiunii favorite la radio, acolo unde utilul se îmbină cu plăcutul și nicio întrebare nu e problematică. 

A urmat un mic monolog despre Untold, extrem de pozitiv, prin care primarul Clujului a tras concluziile după un weekend de zbenguială. Ziar de Cluj a scris despre panoul devastat de pe Cetățuie, despre fata lovită în cap în incinta festivalului cu o sticlă de whisky, despre tânărul bătut de jandarmi. Emil Boc nu e curios, o ține tot pe a lui și dedică ode celui mai tare festival de pe Pământ. Cu brățărica de Untold la mânuță (ca să nu existe semne de îndoială că girează până și cu coasa pentru Untold), Emil Boc a reamintit tuturor de ce Untold e cel mai tare festival de muzică din Univers.

„Primăria e la foc continuu, nu are voie să se plângă de faptul că ar putea fi obosită (n.r. ce să faci, cetățenii care se plâng de oboseală sunt niște iobagi, nu se ridică la nivelul de iluminare al funcționarilor publici din primăria Cluj). Am fost în fiecare seară și noapte la festival, m-am bucurat de artiștii prezenți și de sutele de mii de tineri veniți acolo. O ediție reușită, a reconfirmat statutul Clujului ca oraș al calității din perspectiva evenimentelor culturale, Untold fiind eveniment de rezonanță mondială. Mă bucur că România a putut să ofere un exemplu lumii”, și-a început Boc discursul. 

După care a lăudat forțele de ordine și organizarea impecabilă. O fată care s-a ales cu capul spart sau un tânăr agresat de jandarmi sunt o nimica toată. A fost perfect totul, în opinia primarului: „Am discutat foarte ferm și categoric cu toate forțele de securitate și de ordine. A avut, are și va avea prioritate siguranța celor care participă. Mă bucur că totul s-a terminat ca de obicei cu bine, pentru că profesioniștii își fac datoria. Au fost acele momente care au dat confort tuturor că sunt în siguranță. Acest lucru e cel mai important la un asemenea eveniment, derularea lui în maxim confort pentru toți participanții. Asta a fost partea bună a festivalului”.

„Discuția” a continuat cu asigurări din partea primarului că cei de la Untold vor repara parcul, fără a intra în detalii concrete. Mai bine așa, ne-am plictisit de bla bla-uri. 

PS: Întrebat dacă Untold se va muta din oraș, Emil Boc a răspuns cu jumătate de gură că nu. Știe el ceva? Sau se teme de simplul fapt că o viitoare majoritate USR în Consiliul Local va pune lacătul pe bâlci? 

Adauga comentariu