Emil Boc, reales, la al cincilea Congres!

Decizie neașteptată a PNL al fostului PDL Cluj! Partidul, cu „P” mare, a validat candidatura Excelenței Sale, primarului în funcție, Emil Boc, la un nou mandat în fruntea orașului de cinci stele, la a cărui propășire edilul asudă de patru mandate încoace, când cu coasa, când cu lopata de curățat zăpada, când cu toba la meciurile de tenis!

Vineri, conducerea județenei de partid a PNL Cluj a validat candidatura primarului validat, de fapt, de marile sale promisiuni, care se pare că prind, de fiecare dată, la electorat. Mai mult, președintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda, a declarat pentru Mediafax că experiența lui Emil Boc este apreciată și la nivel european. Și, pe întregul mapamond, am adăuga noi.

„Nu am nicio emoție în privința sa, deoarece faptele sale vorbesc. Sunt convins că  Emil Boc va fi confirmat de clujeni în funcția de primar după alegerile locale (...). De asemenea, nu am nicio emoție în ceea ce privește viitorul Consiliu Local al municipiului Cluj-Napoca”, a subliniat politicianul Buda.

Tot vineri, au mai fost validate și candidaturile tovarășilor liberali Cristian Matei, din Turda, Dorin Lojigan, din Câmpia Turzii, Mircea Moroșanu, din Huedin, Ovidiu Drăgan, din Gherla, și Aurelian Mureșan, din Dej. Dintre aceștia, cel mai mare urmaș al Brătienilor fiind, bineînțeles, liberalul Cristian Matei.

Emil Boc a devenit primarul Clujului pentru prima oară în anul 2004, a fost reales în 2008, și-a întrerupt mandatul pentru o scurtă perioadă, în care a tăiat salariile românilor, în calitate de premier, apoi a revenit la Cluj ca primar, fiind reales în 2012 și în 2016.

De când Emil Boc este primarul municipiului, e fain la Cluj, motiv pentru care edilul are toate șansele să se pensioneze din această funcție publică.

În Clujul cui e fain, citiți aici: E fain la Cluj! Dar nu în Clujul vostru

Adauga comentariu