Emil Boc pune din nou preş spaţiul public al municipiului pentru organizarea Untold

Cu o lună înainte de festivalul de muzică pe stick al plodului de sereist Buta, Emil Boc şi-a trimis poliţienii locali să pună hârtiuţe în geamul maşinilor clujenilor care parchează în zona adiacentă Parcului Central cum că acestea sunt rezervate pentru Untold.

Rezervate? Pentru o lună. Cu câţi bani?

Ca de obicei, Emil Boc o ţine gaia-maţu să-şi rezove el obligaţiile, clujenii fiind doar nişte chestiuni care-l incomodează cu pretenţiile lor. Festivalul se ţine deşi azi au fost raportate 600 de cazuri noi de infectare COVID-19. Deşi Ministerul Sănătăţii prognozează 1500 de cazuri de îmbolnăviri pentru jumătatea lunii septembrie, el declară cu tupeu că e mai sigur la festival decât la restaurant.

Are şi primarele ăsta două fixaţii: Metroul şi Untold-ul. Degeaba i se spune că unul e nerealist, celălalt periculos - o ţine gaia-maţu să se facă.

Dacă situaţia epidemiologică post-festivalulului plodului de sereist va impune un nou lockdown oraşului, cine plăteşte afacerile care se vor duce de râpă numai că Boc are "obligaţii" absconse?

Cum e aia cu "fiecare viaţă contează"? Politicianisme ieftine.

 

Fotocredit: Facebook

Adauga comentariu