Emil Boc: „Premierul Cîțu a avut toleranță maximă față de ministrul Voiculescu”

Primarul Emil Boc a declarat că decizia premierului Florin Cîțu de a-l demite pe ministrul Vlad Voiculescu ”e absolut corectă”, iar USR PLUS trebuie să rămână în coaliție.

”USR PLUS are ocazia să arăte că e un partid matur, că poate pune interesul oamenilor din spitale mai presus de orgoliu. Premierul Cîțu a avut toleranță maximă față de ministrul Voiculescu.Coaliția trebuie să stea așezată și să meargă mai departe, USR PLUS să propună un ministru al Sănătăți”, a spus Boc la Antena 3.

De asemenea, Boc susține că USR se află în fața celui mai important test și trebuie să demonstreze „dacă este un partid sau o adunare politică”.

„Nu guvernăm pe la colţuri, ci guvernăm o ţară. Nu ne luăm mingea şi plecăm. Avem o pandemie de gestionat (...) Din mers o persoană trebuie să preia conducerea la Sănătate. Trebuie asigurată infrastructura pentru vaccinare, avem lucrurile legate de ATI. USR are cel mai important test de până acum. E un partid sau e o adunare politică”, a mai declarat Boc.

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a fost demis azi de către premierul Cîțu, iar decizia a provocat o criză în coaliția de guvernare.

Adauga comentariu