Emil Boc: „Aş participa la dezbaterile NCN, dar nu mă lasă Şurubaru şi Tarcea. Mi-au interzis”

Invitat în această seară la NCN Cluj, la o dezbatere împreună cu jurnaliştii Liviu Alexa şi Victor Lungu, pe tema datelor din ultimul sondaj de opinie pus pe piaţă de către Alianţa USR+, în care PNL Cluj este în cădere liberă fix în fieful condus de 16 ani chiar de către domnia sa, acesta a declinat, cu regret, invitaţia:

„Maestre, aş veni, ştii că sunt deschis dialogului şi-mi place să vorbesc”, i-a mărturistit acesta fostului său consultant Victor Lungu, „dar când a aflat Tarcea ce vreau să fac, a făcut o adevărată criză de isterie. Doar îl ştii, că ai fost şi consultantul lui, a strigat după mine pe coridor că dacă mă duc la NCN, până la finalul mandatului nu are să-mi mai vorbească decât instituţional, în scris. Iar el nu prea ştie scrie.

L-a trecut de partea sa şi pe Şurubaru care m-a anunţat ferm că s-a isprăvit cu curăţenia la bordură dacă trădez şi vin la dezbateri. Adică ce, legitimez prin prezenţa mea NCN?! N-a fost de ajuns că l-am legitimat pe Rareş Bogdan care mi-o trăgea în Ziua de Cluj din toate poziţiile, până l-am făcut liberal şi viitorul meu şef de partid, vreau să fac şi cu Alexa la fel? Regret, dar nu am să pot să vin. Să rămân fără ecou, să nu mai aibă cine să-mi zică: ai dreptate, şefu, asta nu pot să o fac!”

Adauga comentariu