Emil Boc nu le-a cerut scuze parintilor copilului ce a picat prin gaura din tribuna de la Polivalenta

Emil Boc este un primar atat de infumurat incat pur si simplu nu vrea sa-si ceara scuze. Acum cateva luni, un clujean cu probleme grave de vedere a cazut intr-un sant nemarcat corespunzator, deci, al carui constructor nu a fost bine supravegheat de oamenii lui Boc. Desi era direct responsabil pentru acest incident, primarul n-a sunat sa-si ceara scuze chiar daca omul s-a lovit foarte rau. 

Acum cateva saptamani, unui alt clujean i-a picat in cap o  bucata mare de zidarie dintr-o cladire centrala aflata in paragina. Primarul n-a gasit de cuviinta sa-si ceara scuze pentru ca n-a fost in stare sa renoveze Clujul si cladirile sale istorice. 

Acum avem acest incident. Un copilas de 9 ani a cazut in gol de la 4 metri printr-o gaura de la tribuna Salii Polivalente. Un copil ce putea sa moara si care a suferit cumplit in ultimele doua zile. Desi nu avea nicio treaba cu greselile de constructie, Mircea Cristescu, presedintele U BT, a avut inima de a se duce sa-l viziteze pe copil si sa se intereseze de starea lui de sanatate. Cel responsabil cu adevarat, primarul Clujului, n-a gasit un minut, macar, sa sune unul dintre parinti si sa-si ceara scuze. Daca nu, chiar sa mearga la spital si sa-l mangaie pe copilul speriat.  Un primar fara inima, autosuficient si care se ascunde dupa comisii. 

P.S: Dupa citirea articolului din Ziar de Cluj, primarul Emil Boc a sunat si si-a cerut scuze de la parinti. Tarziu. Dar mai bine decat deloc.

 

Adauga comentariu