Emil Boc minte şi neagă evidenţa în continuare: "Nu petrecerile și Untold sunt problema pandemiei la Cluj, ci rata de vaccinare". Chiar nu mai are nici o jenă să mintă, în ciuda evidenţei?

Primarul Emil Boc a devenit brusc şi epidemiolog şi statistician şi virusolog. Acesta a afirmat, joi, că din punctul său de vedere, petrecerile și Untold-ul nu sunt o problemă a Clujului în privința pandemiei Covid-19. Mai degrabă problemele ar fi generate de rata de vaccinare.

”Toată lumea spunea că s-a făcut Untold-ul, va fi cea mai mare rată de infectare. Nu a fost așa, am fost al 15-20-lea oraș din România. Cu cât rata de vaccinare este mai mare, cu atât lucrurile vor fi menținute sub control. Să nu ne relaxăm în materie de vaccinare”, a spus edilul.

Zău? Păi cam se bat cap în cap afirmaţiile sale.

Cluj-Npoaca este (şi a fost) tot timpul al doilea oraş, după Bucureşti, cu cea mai mare rată de vaccinare. Chiar Boc s-a lăudat tot timpul cu asta. Deci care e problema de vaccinare?

Tot Cluj-Napoca a ţinut sus steagul îmbolnăvirilor cu Covid-19, fix după ce NIMENI, dar ABSOLUT NIMENI (inclusiv primarul şi soţia sa) nu a respectat obligativitatea de a purta masca pe faţă la festivalul de muzică pe stick al plodului de sereist de Sebeş-Alba, căruia îi pune oraşul preş la picioare.

Festivalul s-a ţinut fix în buza începerii anului şcolar. NESIMIŢII participanţi la festival nu au purtat mască, dar copiii au fost obligaţi să îşi înceapă anul şcolar cu masca pe figură - tot o nesimţire din multele nesimţiri ale primarului acre se comportă cu Cluj-Napoca de parcă l-ar fia dus de acasă din ogradă de la Răchiţele, să-i fie lui moşie.

Să-i aducem aminte acestui mincinos (urât şi politicianist îmbătrâneşte!) şi cum medicul Teodora Iacob de la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, unde sunt internați pacienții cu COVID-19, a transmis un mesaj dur zecilor de mii de persoane care petreceau la festivalul UNTOLD fără să respecte măsurile de prevenție: „După UNTOLD vă așteptăm”.

Fix în grafic, la 7 - 12 zile de la festivalul despre care, cu acelaşi tupeu, primarul afirma că este mai sigur să participi decât ca atunci când iei cina la restaurant, a crescut incidenţa îmbolnăvirilor. Ziar de Cluj i-a ţinut evidenţa şi i-a "mulţumit" pentru fiecare restricţie, pentru fiecare îmbolnăvire, pentru fiecare deces - aşa că acum poate el să-şi mintă activul de partid şi aplaudacii, nu şi pe noi.

În 29 septembrie municipiul Cluj-Napoca a fost al treilea oraș mare, după Timișoara și București, care depășea rata de incidență de 6 la mie. DSP Cluj anunţa, la acea dată (şi sunt hârtii, nu vorbe azvârlite inconştient pe gură, o rată de incidență de 6,03 la mie. Potrivit reglementărilor în vigoare la acel moment, școlile trebuiau să se închidă la o săptămână de la festifisme, însă Ministrul Educației a anunțat că le ţine deschise și după acest prag. Şi s-a tot mărit pragul, să nu se facă de râs guvernarea.

Televiziunile naţionale de ştiri anunţau: La 30 de zile de la Untold, rata de infectare în Cluj-Napoca a trecut de 9 la mia de locuitori, iar întreg județul înegistrează o creștere rapidă a cazurilor de infectare cu Sars-Cov-2.

Deci despre ce vorbim? Toţi au corelat îmbolnăvirile de Covid-19 cu festivalul plodului de securist ţinut în braţe de Emil Boc.

Maestrul, Excelenţa Sa, Boc-Al_Vost', ESTE VINOVAT MORAL (dacă are noţiunea şi educaţia necesară să accepte asta), PENTRU FIECARE ÎMBOLNĂVIRE, FIECARE RESTRICŢIE, FIECARE DECES. Deşi i s-a atras atenţia constant, cu privire la venirea celui de-al patrulea val de Covid-19, că la festivaluri similare, cu toate măsurile luate, participanţii s-au îmbolnăvit, DIN LĂCOMIE DE IMAGINE şi procurorii ar trebui să ne spună din ce alte partipriuri, a decis să-i pună în pericol pe clujeni ca să-i umple teşchereaua plodului de securist de Sebeş-Alba, amicul Buta.

Ruşine!

Adauga comentariu