Emil Boc lasă peste 2000 de membri ai Asociației Județene a Pensionarilor Cluj fără sediu. Motivul: Nu sunt votanții săi

În urmă cu 6 ani în Cluj-Napoca s-a înființat o asociație a pensionarilor din Cluj, care în momentul de față a reușit să depășească 2000 de membri. Din această asociație fac parte oameni de renume, foști rectori de universități, academicieni, ingineri ș.a.m.d. Aceasta asociație este nonpolitică, motiv pentru care de 6 ani Primăria nu le oferă un spațiu unde să își desfășoare activitățile.

Președintele Asociației Județene a Pensionarilor Cluj, Ioan Constantinescu se străduiește de 6 ani să obțină un sediu, însă primește doar cuvinte de așteptare.

„Am un teanc de acte acasă, nici astăzi nu am sediu de la Primărie. Face un politician un partid din 3 persoane are imediat sediu. Eu cu 2000 de membri nu am. Sediul asociației este la mine acasă. Am o grămadă de hârtii semnate de domnul Boc, îmi cere tot fel de situații, după care totul e în cercetare, ni se spune că ne va anunța, dar nimic” declară Ioan Constantinescu, președintele Asociației județene a pensionarilor Cluj.

Fiind o asociație nonpolitică, domnul primar nu are ce scopuri să își atingă prin oferirea de ajutor acestei asociații, așa că alege să dea în alte părți.

„Noi suntem o asociație nonpolitică. Nu pupăm mâna nimănui, nu îndemnăm pe nimeni cu cine să voteze. Facem politica banului și politica mersului la vot” mai spune Ioan Constantinescu.

 Diferențele pe care Boc le face între pensionarii de rând și votanții săi

Data de 1 octombrie este ziua Internațională a persoanelor vârstnice. Primăria Cluj face de 1 octombrie o masă cu 2000-2500 de pensionari din bugetul Primăriei. La această masă sunt invitați o anumită categorie de pensionari, deși masa se face din bugetul local.

Cine stabilește care pensionari din cei 170 de mii participă? Exact cine vreau mușchii domnului Boc. Desigur, primii care sunt invitați sunt pensionarii din cele 7 cluburi de pensionari din Cluj, așa numiții votanți ai lui Boc, care oferă CNP-uri pentru un kg de zahar. Totuși, banii din care se organizează această masă nu sunt din buzunarul lui Boc, ci sunt bani de la buget. Acest lucru dovedește încă o dată discriminarea pe care primarului Municipiului o face între cetățeni.

Sursa foto: Youtube

Comentarii

Claudia

13.12.2018 16:32

Așa, așa, adică sunt pensionari și nu-l votează??? După câte face pentru dânșii? Păi să-și caute sediu, nu-i boc fraieul satului!! Tot ce dă e pentru a lua voturi, ăsta e trocul la care e cel mai bun!

Adauga comentariu