Emil Boc la Congresul USL: ”O să câștige cel care are o credibilitate a mesajului”

Emil Boc, unul dintre susţinătorii lui Florin Cîţu la congresul PNL, consideră că importantă este „credibilitatea mesajelor”. Boc afirmă că îşi doreşte ca USR PLUS să revină alături de PNL şi UDMR în Guvern și crede că după ce congresele celor două formaţiuni politice se vor termina, „alianţa de guvernare va putea să intre într-o nouă etapă”.

„Eu cred că o să câștige cel care are o credibilitate a mesajului. Până la urmă e vorba de un președinte în exercițiu cu un anumit bagaj și anumite rezultate, e vorba de un premier cu anumite rezultate și o anumită perspectivă. Cei din partid vor asculta cele două tabere și vor vota în cunoștință de cauză", a spus Emil Boc în fața jurnaliștilor.

„Partenerii de la USR PLUS sunt aşteptaţi la masa Guvernului, la masa continuării guvernării PNL – UDMR - USR PLUS. Evident că aşteptăm finalizarea congreselor PNL şi USR PLUS. Până atunci, probabil că puţine lucruri se vor întâmpla. După ce aceste două congrese se vor finaliza, sunt convins că şi alianţa de guvernare va putea să intre într-o nouă etapă”, a afirmat Boc.

Emil Boc a menţionat că nu s-a discutat despre o eventuală reîmpărţire a portofoliilor dacă USR PLUS revine în Guvern, el adăugând că ceea ce este important este ca USR PLUS să facă acest lucru.

„Congresul de astăzi deschide calea pentru rezolvarea problemelor de mâine ale românilor, care sunt presante, de la facturile de energie care ştim că reprezintă o provocare majoră pentru toţi românii, la problemele legate de pandemie, de locurile de muncă, la problema aducerii românilor în ţară, oprirea exodului forţei de muncă, la nivelul salariilor şi al pensiilor, astea sunt problemele adevărate cu care trebuie să vorbim. În rest... se încheie astăzi”, a adăugat acesta, citat de newsin.ro.

Adauga comentariu