Emil Boc își pregătește încă de pe acum scuza perfectă pentru proiectele ratate ale Clujului de peste 4 ani: le-am cerut ajutorul, dar parlamentarii nu m-au sprijinit!

Comentarii

lav

28.01.2017 13:15

emanuel ungureanu iarasi vorbeste prostii; acum se intreaba daca traseul ocolitorii pentru care el, saracutul trebuie sa se lupte sa obtina finantare, e varianta optima si cere sprijinul expertilor.  Mai bine ar vedea cum e planul de mobilitate urbana al clujului, facuti de experti si de ce considera ei ca ocolitoarea e prioritatea 1 dintre problemelor majore. Macar acum, cand e deja parlamentar sa se informeze inainte sa vorbeasca.

Radu

29.01.2017 08:12

Iav, nu e chiar așa. Planul de mobilitate urbana face o serie de alte recomandări de care primăria nu a ținut cont. Ma refer la măsuri ce nu necesitau costuri (doar "costuri" de imagine pentru Boc, ceea ce explica de ce nu au fost aplicate), măsuri ce ar fi mult mai eficiente in ceea ce privește traficul în oraș decât centura; ceea ce multi nu înțeleg e că nu numărul mașinilor ce tranzitează orașul e principala explicație pentru haosul din trafic. Cat despre scrisoarea lui Boc, e evident că Boc pregătește anticipat scuza "miticii e de vina".

Adauga comentariu