Emil BOC intra in ISTORIE: va construi METROU SUBACVATIC (vezi video), rezolvand problemele costurilor imense cu tunelul! Ziar de Cluj il felicita din inima pe cel mai bun primar din Transilvania!

Emil Boc a gandit mereu vizionar de cand si-a asumat greaua sarcina a conducerii Clujului. Clujenii stiu ca aglomeratia in trafic e principala problema a acestui oras cum altele nu-s.

Surse din apropierea colaboratorilor ne-au declarat ca in ultimele 6 luni, metroul a devenit o obsesie pentru edil care, efectiv, nu a mai putut dormi de gandurile si preocuparea survenita din aceste ganduri.

A inceput cu ideea unui metrou suptunelar, a alocat chiar si bani pentru un studiu de prefezabilitate de cateva milioane de euro, dar vestea a venit crunta: un metrou cu tunel pe sub Cluj ar costa peste 2 miliarde de euro, bani pe care Clujul nu si-i permite.

A incercat cu disperare si sa atraga investitori straini: japonejii de care ati auzit insa erau mai degraba interesati de creiarea unei retele de popicarii pe teritoriul orasului in urma intelegerii cu Surubanu, city managerul orasului.

"Era intors pe dos, nu mai semna nicio autorizatie de constructie, nu se mai juca nici chendi crash, statea in birou si se gandea la metrou. Insa rezolvarea nu venea. Apoi a venit minunea. Vicele Dan Minteputina Tarcea, il stiti, ala care avea lanturi de aur la gat ca bisnitarii din piata pana acum cativa ani, a avut un vis: un metrou subacvatic care sa se plimbe nestingherit si fara sa fie limitat de un anume traseu prin spatiul urban si periurban al Clujului. Impreuna cu Pali, il stiti, baiatul ala care nu a facut nimic toata viata lui decat sa il pupe in cur pe Boc, au dat la randat ideea si a iesit o minunatie de video. Se vede clar din ideea lui Tarcea cat de simplu va fi de facut acest metrou.

Primarul nostru este acum alt om: e fericit, mananca bine, a facut falci din nou, i-a promis lui Tarcea ca il pune primar, iar lui Pali i-a luat un pistol mic cu teava mare de la Jumbo din Oradea, cand a fost sa semneze Alianta vestului. In sfarsit, Clujul are si va avea ce merita", ne-a declarat o sursa apropiata de biroul lui Emil Boc.

 

Din video, dragi clujeni, se vede clar inovatia tehnica ce va aseza Clujul pe harta transportului public urban biodegradabil din lume. Este o idee minunata si, chiar daca l-am criticat atatia ani pe Boc, pana si noi ne vedem invinsi de calitatea acestei noi dume care bate pana si imaginatia lui Ray Bradbury!

 

 

Ilustratia - Victor Lungu

Adauga comentariu