Emil Boc, interceptat in dosarul lui Ioan Oltean

Apar noi dezvaluiri in dosarul lui Ioan Oltean privind retrocedarile ANRP trimis de DNA la Parlament. Numele lui Emil Boc, fostul premier al Romaniei, apare in referatul procurorilor, potrivit DCnews.ro. 

Potrivit referatului procurorilor, Dorin Cocos a fost sunat de Sergiu Diacomatu si Remus Baciu ca Ioan Oltean ii ameninta. Ulterior, Cocos l-a sunat pe  Emil Boc ca sa intervina in acest scandal. Telefonul lui Cocos a fost dat pe speaker, astfel ca discutia lui cu Boc a fost auzita de mai multi martori. "Stai linistit, incerc sa rezolv aceasta problema cu Oltean si nu veti mai fi amenintati", ar fi spus Boc.

In acest timp, Baciu si Diacomatu il amenintau si ei pe Oltean cu un scandal sexual. Acestia amenintau ca vor publica fotografii cu Crinuta Dumitrean si un procuror, dar si cu Oltean si Dumitrean, fotografii care ar fi declansat un scandal de proportii la acea vreme.

Pentru Ioan Oltean, plenul Camerei Deputatilor va decide, miercuri, 9 decembrie, daca ii ridica imunitatea parlamentara pentru ca ulterior sa fie retinut si arestat de DNA. 

 

Adauga comentariu