Emil Boc insistă să cheltuie INUTIL banii cetățenilor. Parcometrele, o mare dezamăgire

Boc își exprimă permanent dezamăgirile față de anumite aspecte din oraș, dar continuă să investească în ele.

Din 2017 și până acum, edilul-șef face publică dezamăgirea lui față de parcometre, dar continuă să investească în ele, să le schimbe, să aducă altele noi. Bineînțeles, vina mereu este pusă pe altcineva. În Piața Mihai Viteazul, respectiv în Piața Unirii, unde există câte un singur punct de plată, clujenii își pot achita taxa de parcare doar prin numerar. Boc aruncă toată vina în curtea celor de la parcări, el având o bună scuză: „am zis, am dat, am făcut”

"Sunt foarte furios că încă n-au rezolvat colegii de la parcare această problemă! Au demarat acum procedurile de achiziționare a unor alte echipamente. Este inacceptabil, o pierdere de timp, am văzut și eu persoane stând la coadă. Am dat dispoziții să aducă un automat disponibil dintr-o altă parcare, însă nu a fost compatibil softul, a trebuit să regândim strategia și vom cumpăra alte echipamente, astfel vom avea minim 2-3 case de plată pentru parcări" declara Emil Boc la un post de radio local. 

Când a văzut că parcometrele sunt o pierdere de timp pentru cetățeni, edilul-șef a apelat la cea mai bună metodă pe care o știe, procedura digitală. Cluj-Napoca are momentan 72 de aplicații, unele dintre ele complet inutile. Din aceste 72 de aplicații cetățenii nu utilizează nici jumătate din ele, ba din contră, se plâng de zădărnicia lor. Cu toate acestea, de miercuri, Primăria Cluj-Napoca mai pun în funcțiune o aplicație. Totuși, poate aceasta va fi de folos.

"De miercuri este funcțională cea de-a 73-a aplicație și procedură digitală, plata online a abonamentelor de parcare pentru zona 2. Astfel, 2.000 de oameni care stăteau la cozi în luna ianuarie nu vor mai sta la coadă, dacă vor dori asta. Vor putea intra pe site-ul Primăriei, la secțiunea servicii online, parcări abonamente zona 2. Acolo trebuie să completeze câmpurile, să bifeze că au înțeles că mașinile înmatriculate pe persoană juridică au abonamentul încheiat obligatoriu pe persoană juridică, apoi să efectueze plata cu cardul. După confirmare vor primi pe email factura și abonamentul, care va fi valabil începând cu ziua următoare finalizării procedurii online. De asemenea, au posibilitatea să bifeze o căsuță în cazul în care doresc să fie reamintiți când le expiră abonamentul", mai declară edilul-șef. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adauga comentariu