Emil Boc a inaugurat din nou pe Facebook vechile cuști pentru tomberoane

În Cluj-Napoca, inaugurările electorale sunt la ordinea zilei, chiar și după alegeri, în acest mod fiind asigurată perpetuu câștigarea următorului mandat.

Primarul Emil Boc a ajuns să inaugureze, pe pagina sa de Facebook, până și cuști pentru tomberoane, numite oficial „puncte gospodărești supraterane pentru colectarea deșeurilor reciclabile”.

Inaugurarea online din 3 martie, de fapt o reinaugurare, a fost însoțită de 60 de fotografii, reciclate la rândul lor, din decembrie 2020 și ianuarie 2021.

Lauda politicianistă de sine a atins, așadar, la Cluj-Napoca, un nou nivel, ajungând să ne mândrim și cu niște cuști metalice amplasate peste tomberoane în cartiere.

„Cluj-Napoca: 50 puncte gospodărești supraterane pentru colectarea deșeurilor reciclabile au fost amplasate în municipiu. Urmează alte 50 în 2021

Fiecare nouă structură metalică permite înmagazinarea containerelor pentru colectarea selectivă a deșeurilor (hârtie/carton, plastic/metal, sticlă și separat deșeuri reziduale) precum și extinderea ulterioară și compartimentarea.

Primele 27 puncte gospodărești modulare supraterane pentru colectare selectivă au fost amplasate în decembrie 2020, iar 23 în ianuarie.

Punctele gospodărești supraterane pentru colectarea deșeurilor reciclabile sunt distribuite în cartiere și arondate celor două sectoare de care sunt responsabili operatorii de salubritate S.C. Rosal Grup S.A. și Compania Brantner Vereș S.A.

Valoarea contractului de achiziție încheiat în 2020 este de 356.048 lei (cu TVA), prețul unitar fiind de 7.120,96 lei (cu TVA).

Continuăm în 2021 cu achiziția altor 50 puncte gospodărești modulare supraterane pentru colectare selectivă.”, a anunțat Emil Boc pe pagina sa de Facebook.

Din cele 60 de fotografii repostate de primarul orașului care oferă cea mai bună calitate a vieții din țară, în unele nu e chiar foarte fain la Cluj:

Adauga comentariu