Emil Boc e mai bogat în 2020, din păcate conduce tot hârbulețul Peugeot din 2007! Declarația de avere a lui Emil Boc, luată la puricat

Lupul își schimbă părul, dar năravul ba. Emil Boc schimbă anul, dar rămâne în garaj tot cu hârbulețul Peugeot din 2007, mașinuță care poluează mai mult decât e cazul (în orașul electric Cluj-Napoca). 

Conform declarației de avere depusă pe 13 ianuarie 2020 (valabilă pentru anul trecut), Emil Boc are aceleași 9 terenuri (din care deține doar o cotă parte) ca anul trecut – toate în Răchițele. Majoritatea sunt fânațe și păduri, dobândite prin moștenire. Nici la capitolul imobile nu a survenit nicio schimbare în declarația de avere. Boc are același apartament în Cluj-Napoca, cumpărat în 1995 împreună cu Oana Boc, încă un apartament în Cluj-Napoca, pe numele Cezarei Boc, fiica cea mare, cumpărat în 2015, plus o casă și o cabană din lemn (din care deține o cotă parte), dobândită prin moștenire, în 2013.

Nu ne așteptăm să se schimbe ceva în acest sens, pentru că Emil Boc nu e genul care să iasă în evidență. Adică, e genul, dar nu e momentul. 

Dacă are aceleași terenuri, case, apartamente și aceeași mașină, este în schimb mai bogat când vine vorba de bani. De la declarația de avere de anul trecut până la cea de anul acesta, Boc are mai mulți bani în conturi cu aproximativ 100.000 de lei (21.000 de euro). Cam acesta e trendul, fiindcă data trecută Boc crescuse în declarații cu 129.000 lei (27.400 euro).

Logic, în condițiile în care Emil Boc și soția sa câștigă decent pentru România. De fapt, are printre cele mai mari salarii de primar din țara noastră (164.460 LEI pe an). Aproape cât soția sa, care încasează 140.150 pe an din postura de profesor universitar la UBB. 

CITEȘTE ȘI: Oficial, de 12 ani, Boc conduce același Peugeot, cumpărat în rate. Ce venituri are primarul orașului de cinci stele

 

 


Adauga comentariu