Emanuel Ungureanu și Mihai Goțiu, OUT din Parlament! Votul intern al USR PLUS Cluj i-a aburcat pe funcții pe nimurucii de la Plus Cluj. Ungureanu a ieșit pe 5, Goțiu pe 2

USR Cluj dovedește încă o dată că este un partid de cretini, condus de niște impotenți politic, pe numele lor Cătălin Sălăgean și George Trif. 

USR Cluj a avut în ultimii 4 ani toate atuurile să facă performanță, atât la nivel local, cât și la nivel național. Certurile interne din filială au dinamitat însă potențialul politic al USR Cluj, filiala luând un scor extrem de slab la alegerile locale de acum două săptămâni, și astăzi semnându-și singură certificatul de deces politic: senatorul Mihai Goțiu și deputatul Emanuel Ungureanu, cei mai performanți parlamentari ai Clujului din ultimii 30 de ani, au fost scoși pur și simplu pe tușă prin votul intern care i-a plasat pe locul 2 pe Goțiu și pe 5 pe Emanuel Ungureanu, fără nicio șansă de a mai prinde vreun mandat în Parlament. 

În schimb, ca în filmele cu proști, Plus Cluj, care nu are nicio relevanță în acest oraș, niciun fel de tracțiune politică, a venit și s-a servit din munca USR Cluj, ciordind la aspirație locurile eligibile. Cel mai probabil, dacă nu vor fi contestații și anulări, unul dintre viitorii senatori ai României va fi ilustrul necunoscut Cristian Bordei, fost responsabil „Organizare și recrutare” în Plus Cluj, și Morariu Oana, avocat, și Viorel Băltărețu, om de afaceri, la rândul lor niște iluștri necunoscuți. 

Cu șanse mici și numai prin redistribuire, useristul Radu Molnar ar putea să ia al treilea mandat de deputat. 

Fără a avea pretenția că un ziar local se poate băga peste deciziile interne ale unui partid politic, să reamintim tuturor că decizia de astăzi de excludere din viața politică mare a lui Goțiu și a lui Emanuel Ungureanu vine în urma unor rezultate foarte slabe pe care filiala USR Plus Cluj le-a obținut în alegerile locale.

Mai mult, în primii doi ani de mandat, Emanuel Ungureanu și Mihai Goțiu au părut că nu prea colaborează, fiind implicați mai mult în campanii de imagine personală.

În fine, la rezultatul de astăzi și-a adus larg contribuția și colportorul de serviciu al filialei, frustratul Elek Levente, care aproape că a făcut anticampanie împotriva lui Goțiu și lui Ungureanu.

Șeful USR Plus, Cătălin Sălăgean, are zilele numărate, și merită să dispară de pe poziția de președinte, fiindcă pur și simplu a avut toate șansele din lume să facă din Cluj un etalon național pentru USR, a avut doi parlamentari cu o anvergură națională și a pierdut ca un fraier, în ciuda acestor avantaje. 

Ziar de Cluj, aflat în cei 4 ani adeseori în disonanță cu activitatea lui Mihai Goțiu și a lui Emanuel Ungureanu, care au fost criticați, atunci când au meritat, de publicația noastră, le mulțumește celor doi clujeni, adevărați ONG-iști, pentru munca depusă în Senat și în Camera Deputaților!

De 30 de ani încoace, Clujul a avut numai panarame în Parlament, numai leneși, pile, curve și analfabeți. Goțiu și Ungureanu au fost încă de la început transparenți și muncitori, constanți și activi. Cluj-Napoca rămâne fieful standardelor mici. Orașul cetățenilor ipocriți și ignoranți, care zbiară la proteste că vor oameni noi și muncitori în politică și atunci când îi au le dau în cap ca să nu se mai ridice de pe jos. 

Adauga comentariu