Emanuel Ungureanu se crede deasupra lui Șoșoacă. Fost jurnalist la Ziar de Cluj, Ungureanu nu apreciază când e criticat de noi

Deputatul de Buzău Emanuel Ungureanu este supărat pe „noua linie edtorială a ziarului” și se simte ofensat pentru că, vezi Doamne, l-am fi comparat cu senatoarea AUR Diana Șoșoacă.

Ziar de Cluj l-a contactat pe Emanuel Ungureanu pentru a-i solicita poziția vizavi de incidentul în care senatoarei Șoșoacă nu i-a fost permis accesul în clădirea unde funcționează Ministerul Sănătății. Ungureanu a fost cel care timp de patru ani a strigat cu telefonul în mână că nu i se permite accesul în spitale. Acum când Șoșoacă face la fel, el cataloghează acest act drept „circ”. 

La al doilea mandat, se pare că lui Ungureanu i s-a cam urcat deputăția la cap de a ajuns să se creadă superior senatoarei Șoșoacă. Iar dacă acțiunile ei le consideră „circ” atunci să întețelegem că a mâncat banii contribuabililor un mandat, făcând populisme ieftine?

Chiar dacă este fost jurnalist la Ziar de Cluj, asta nu îi dă dreptul de a-și da cu presupusul vizavi de linia editorială a ziarului. Mai ales să conteste această linie editorială. Sau pentru oamenii noi din politică, doar pupincurismul e linie editorială conformă?

Redăm mai jos conversația avută cu deputatul Emanuel Ungureanu:

 

Adauga comentariu