Emanuel Ungureanu, Ministrul judeţean al Sănătăţii, îl acuză de ipocrizie pe Emil Boc că nu vrea să deturneze de la bugetul local un fleac de 100.000 de lei

„Dl Boc e supărat că la Cluj s-a schimbat un manager preferat. Ăsta e substratul supărării dlui Boc. Dl Boc este o vulpe politică batrână, joacă empatia. Clujul are buget de 400 milioane de euro, când ai nevoie de 100.000 lei înseamnă nici măcar 30.000 de euro, să te plângi că nu are milă ministerul de tine Primăria Cluj? E dovadă de o ipocrizie făra margini, o spun fără menajamente”, a declarat deputatul USR Emanuel Ungureanu la Antena 3.

Dacă în ceea ce-l priveşte pe Şuşca, suntem total de acord cu cele spuse de Emanuel Ungureanu, în ceea ce priveşte suta de mii de lei, îi spunem şi noi "fără menajamente": "Ema, las-o jos, că măcăne! Nu te transforma într-un nesimţit poltic, avem suficienţi!"

Poate nu am fost suficient de explicit ieri, când am demonstrat că "Are şi Boc dreptatea lui: Vlad Voiculescu îi îndeamnă pe primari să încalce Articolul 307 Cod Penal", sau cineva trebuie să-i silabisească şi lui Emanuel Ungureanu cineva acest articol de Cod penal. Aşa că revin:

„Schimbarea destinației fondurilor bănești ori a resurselor materiale alocate unei autorități publice sau instituții publice, fără respectarea prevederilor legale, se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani.”

Până şi amicul său de jocuri sanitare, Vlăduț Voiculescu, a admis că nu a prevăzut finanțare pentru autoritățile locale (apropos, după mintiuca lui, ce lege se dă fără precizarea surselor de finanţare?). Că autorităţile locale trebuie "să se descurce" cu preţul încălcării legii penale şi să organizeze centre de vaccinare. Iar la Cluj-Napoca, ăsta e municipiu mare, bogat, ce comtează să deturnezo 100 de mii de lei să-l mulţumeşti pe ministru? Ce face atâta gargară poganul de Boc?

Ema, dragă, ştii bine că Emil Boc nu are în mine decât un critic - dar asta nu te ajută pe tine în faţa mea să faci joc de gleznă politicianist (de politruc) de toată jena şi nesimţirea! Vii să afirmi public că la valoarea bugetului municipiului Cluj-Napoca nu se pune dacă furi sau înșeli un pic? Că suta de mii de lei ce o poate deturna Boc, să-ţi gâdile ţie şi amicului de jocuri sanitar-electorale "prinţipurile", nici nu se vede în lanul taxe şi impozite locale?

Nu ţi-e niţel ruşine? Tocmai tu să îndemni la niţică hoţie!

Adauga comentariu