Emanuel Ungureanu îl va da în judecată pe Gheorghe Funar pentru calomnie. ,,Lupii” din cercul protector al medicului Mihai Lucan atacă mișelește

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a anunțat joi dimineață pe rețeaua de socializare că îl va da în judecată pe fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar, pentru calomnie. Gheorghe Funar a declarat pentru un post de televiziune că deputatul USR lua mită la poarta Institutului de Transplant și că lucra pe postul de portar. Emanuel Ungureanu răspunde public acestor acuzații.

,,Cercul protector din mass-media din jurul lui Lucan a început atacul împotriva mea.
Pe Realitatea TV a apărut declarația lui Funar care mă acuza că luam mită la poarta Institutului de Transplant, Lucan angajandu-mă ca portar
Este inutil să vă spun că eu am fost angajat ca asistent social și nu am luat niciodată mită, dimpotrivă, am strâns bani și bunuri pentru bolnavii din Institut.

Anunț public că îl voi da în judecată pe Gheorghe Funar pentru calomnie și toți banii obținuți din despăgubiri îi voi dona copiilor dependenți de dializă de care mă îngrijesc ca voluntar prin Asociația pentru Solidaritate și Empatie "Delia Grădinaru".
Rareș Bogdan, ai legătura...”,  a precizat Emanuel Ungureanu.

Dosarul medicului Mihai Lucan a pornit de la Emanuel Ungureanu, vicepreşedintele Comisie de Sănătate din Camera Deputaţilor. Parlamentarul USR le-a spus procurorilor DIICOT că ministrul Florian Bodog, primarul Emil Boc și Gheorghe Funar au susținut activitățile ilegale ale ,,măcelarului” Mihai Lucan.

Comentarii

razvan

04.01.2018 11:33

Pe el, mama lui de funar!!!

aurel

04.01.2018 19:11

A inviat nebunul la o varsta mult mai inaintata. Instanta nu-l va gasi raspunzator pentu faptele sale.

Adauga comentariu