Emanuel Ungureanu: „Doi medici operează ilegal, de peste 2 ani, în Clinica Chirurgie 2 din Spitalul Județean de Urgență Cluj-Napoca!” VIDEO

Dezvăluiri incredibile, la Cluj. Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, a făcut publice câteva imagini video surpinse în luna martie 2019 în Blocul Operator 2. Conform deputatului clujean, doi medici din Clinicia Chirurgie II, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, operează în mod ilegal de doi ani de zile. Astfel, ies la iveală noi detalii în privința managementului Spitalului Județean Cluj. Emanuel Ungureanu a anunțat că urmează să depună o serie de documente justificative în acest sens la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Iată ce a scris Emanuel Ungureanu pe pagina sa de socializare:

„INCREDIBIL!

2 medici operează ilegal, de peste 2 ani, în Clinica Chirurgie 2 din Spitalul Județean de Urgență Cluj-Napoca!

Mâine, la ora 12.30, voi depune la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, documente, probe zdrobitoare, imagini, dovezi limpezi care ridică suspiciuni URIAȘE cu privire la fapte penale cum ar fi: abuz în serviciu în formă continuată, fals și uz de fals, fapte care ar fi comise de către medici din Spitalul Județean de Urgență Cluj dar și de către managerul acestui spital, pe nume, Petru Șușcă.

Toate documentele pe care le voi depune la Parchet vor demonstra în scurt timp faptul că tot ce am declarat public în ultimii ani despre managementul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj este perfect adevărat.

Imaginile de mai jos sunt filmate în Blocul Operator Chirurgie 2, în luna martie 2019!”, a notat deputatul clujean.

Recent, Klaus Iohannis, președintele României, a premiat două instituții medicale din Cluj: Institutul Oncologic și Spitalul Județean de Urgență Cluj. 

Adauga comentariu