Firma clujeană Union Co și eMAG concurează pentru informatizarea Poștei Române

Poșta Română era antrenată într-un amplu proces de restructurare și modernizare încă din primăvara acestui an. Acum, administratorul eMAG – Dante International – unul dintre cei mai mari retaileri online, împreună cu firma clujeană Union Co Cluj-Napoca au depus oferte pentru dotarea Poștei Române cu cca 1.610 de stații PC de serviciu, ce vor fi furnizate unităților companiei în cadrul procesului de informatizare a acesteia.

Valoarea totală a contractului este de cca 2.36 milioane de lei, fără TVA, pentru o durată de 12 luni, după cum notează profit.ro

Union Co SRL a fost înființată în 2004, fiind administrată de Dezso Agnes, iar în anul 2018 înregistra un număr de 17 angajați. Obiectul de activitate al acestei firme vizează comerțul cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-lui. Anul trecut, Union Co raporta un profit net în valoare de 85.892 lei la o cifră de afaceri de 13.586.931 lei.

În total, Compania Națională Poșta Română SA are un număr de cca 23.500 de salariați în cele peste 5.500 de unități teritoriale, iar cifra de afaceri pentru anul trecut s-a ridicat la peste un milliard de lei.

Poșta Română se află în subordinea Ministerului Comunicațiilor în proporție de 93,52% și a Fondului Proprietatea în proporție de 6,48%. 

Compania a însumat o cifră de afaceri de cca 622,2 milioane de lei în prima jumătate a lui 2019, iar profitul net a urcat la 29,4 milioane de lei, semnalează profit.ro

În primăvara acestui an, Compania Națională Poșta Română SA era antrenată într-un proces de modernizare și a identificării soluțiilor optime în vederea cumpărării unor echipamente performante de sortare a coletelor din centrele pe care le deține în Cluj-Napoca și Capitală, modernizarea infrastructurii IT și extinderea flotei auto. 

 

 

 

Adauga comentariu