Elevii se mai pot inscrie in competitia “Let's rock the school” pana vineri

De Ziua Internationala a Copilului, Iulius Mall va gazdui finala competitiei „Let`s Rock the School”, care ii va desemna pe cei mai talentati copii si tineri clujeni. Sunt ultimele zile de inscrieri, iar organizatorii ii invita pe toti cei care iubesc muzica sa nu ezite sa participe.

„Let’s Rock the School” este un concurs organizat de Rock Academy, care se adreseaza copiilor si tinerilor pasionati de ritmurile pop-rock. Competitia se desfasoara pe doua categorii de varsta: juniori (7-12 ani) si seniori (13-18 ani). in urma concursului vor fi selectati cei mai buni instrumentisti (chitara, chitara bass, percutie si clape) si interpreti din scolile clujene, care isi doresc sa faca parte dintr-o trupa pop-rock.

 Cei care sunt pregatiti sa isi demonstreze calitatile muzicale si sa devina urmatoarele staruri de pe marile scene se mai pot inscrie in competitia pe note pana vineri, 22 mai 2015, pe site-ul www.rockacademy.ro sau pe pagina de Facebook Rock Academy Cluj. Preselectia va avea loc pe 23 mai, la sediul Rock Academy, de la ora 11.00. Marea finala a concursului „Let’s Rock the School” se va desfasura pe 1 iunie, la Iulius Mall Cluj. Cei mai talentati copii si tineri vor sustine ultimele probe in prezenta publicului si a juriului, iar castigatorii care vor cuceri scena vor fi anuntati in cadrul unui spectacol sustinut de trupe rock si pop-rock consacrate din Cluj-Napoca.

Adauga comentariu