Elevii din Grigorescu, excluși din proiectele lui Boc și Neag: „Cred că încep să mă simt discriminata”

După cum bine ne-au obișnuit „marii conducători” din Cluj-Napoca, plătiți din banul public, nu putem să cerem o informație fiindcă nu vom primi nicio lămurire. Din 2018 Primăria Cluj-Napoca, împreună cu Compania de Transport Public au demarat un proiect: Transport elevi. Aceste autobuze școlare circulă doar prin anumite zone ale Clujului, lucru ce îi înfurie pe părinții copiilor din Grigorescu.

„Bună ziua, sunt Tatiana Petrar locuitor al minunatului cartier Grigorescu din cadrul mirobolantului oraș Cluj Napoca. Intâiul cap al acestui oraș cu întâiul cap al transportului acestui oraș au făcut un proiect: TRANSPORT ELEVI. Idee bună, spre foarte bună, dar elevii din Grigorescu nu beneficiază de proiect. De ce? Nu știu. L-am întrebat și pe întâiul de la primărie și pe întâiul de la transport. Nu m-au lămurit. Crezi că poți să le adresezi o întrebare publică? Mulțumesc

PS 2: Eu sunt cu impozitele la zi.

PS 2: Cred că încep să mă simt discriminata”, ne transmite clujeanca Tatiana Petrar din cartierul Grigorescu al municipiului Cluj-Napoca. 

Adauga comentariu