Elena Udrea nu e singura PENALA cu care Stefan Berciu, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Cluj-Napoca, se asociaza in proiectul Transilvania Smart City! Berciu l-a luat in echipa si pe spagarul Avram Gal, trimis in judecata de DNA!

Omul de afaceri clujean Stefan Berciu pare sa fie la andropauza sau ceva se intampla cu el, altfel nu se explica de ce un om cunoscut pentru discretia sa (nu sunt poze cu el pe internet, avem noi insa), un dezvoltator imobiliar cunoscut in intreg Clujul pentru seriozitate, alege dintr-o data sa se "sparga" in figuri din punct de vedere mediatic, platindu-si presa nationala favorabila, mintind cu nerusinare despre proiectul Transilvania Smart City ca va avea drone care vor aduce mancarea in apartamente si o telegondola care ii va transporta pe oameni de acasa la aeroport sau la Iulius Mall, dume pe care nici teparul Tower, Mihai Chezan, nu le avea!

Cea mai socanta chestiune e insa asocierea lui Berciu cu penali celebri ai Romaniei sau Clujului! In ancheta publicata ieri sub semnatura mea si care a avut un impact devastator in randul cititorilor, fiind preluata si de presa nationala, aratam cum Stefan Berciu MINTE cand sustine ca Elena Udrea nu are nimic de a face cu proiectul Transilvania Smart City! Cand colo, Elena Udrea controleaza prin interpusi 90 la suta din proiect! Intelegem ca banul e ochiul dracului si ca pentru bani Berciu s-a asociat cu o penala, dar macar sa isi asume!

Recenta apetenta pentru penali a lui Stefan Berciu, consul onorific al Romaniei in Burundi, pare sa se amplifice cu startul acestui proiect imobiliar gigant. Astazi va prezentam un nou partener al lui Berciu, promovat acum cateva luni drept consultant al proiectului Transilvania Smart City. Este vorba de mitomanul penal Gal Avram Marius, baiatul ala care se da mare pocait, mare mason, mare prieten al SUA, cand colo el e un mare spagar, asa cum ne arata si comunicatul de mai jos al DNA care l-a trimis in octombrie 2020 in judecata pentru trafic de influenta, fiindca infractorul Gal Avram Marius a pretins 600 000 lei spaga de la un om de afaceri ca sa il bage chipurile "pe felie" la Unifarm.

Bravo, domnule Berciu, halal asociat mai ai!

 

 

De unde stim ca e asociatul domnului Berciu in proiectul Transilvania Smart City? Pai, din presa, ca mitomanul se lauda in presa turdeana cu dumele lui! Ultima gogorita, cand am aflat si ca e consultantul lui Berciu, este asta: Gal cica va aduce in proiectul Transilvania Smart City celebra firma franceza de constructii Bouygues Construction, asa cum titra cel mai important ziar din Turda - TurdaNews.ro acum 3 luni.

In alta publicatie, ziar21.ro, lucrurile sunt si mai precise:

"Avram Gal are funcția de consultant pentru demararea și finalizarea celui mai îndrăzneț și promițător proiect imobiliar din Cluj și anume Transilvania Smart City deținut de SDC Imobiliare și controlat de omul de afaceri Ștefan Berciu.

Astfel, Avram Gal devine unul dintre cei mai importanți consultanți în domeniu din România și întreaga Europa. Săptămâna viitoare dl. Avram Gal împreună cu dl director general pe Europa de SE Victor Ștefănescu (Bouygues Construction) vor fi prezenți la Cluj-Napoca pentru a pune bazele demarării proiectului Transilvania Smart City, un proiect în valoare de 1 miliard de euro".

Ce treaba ar avea Berciu cu un papagal ca Gal nu ne putem da seama, si mai ales, nu intelegem ce consultanta poate sa dea un penal unui om ca Berciu, care a construit mii de apartamente la Cluj-Napoca. Or fi "fondurile alea de investitii" cele care i-or fi cerut lui Berciu sa ii dea mitomanului o sinecura? Chiar, domnule Berciu, care sunt fondurile alea de investitii? Ai cui bani ii rulati? Ai americanilor sau ai evreilor? De fapt, noi stim ai cui, dar ar trebui sa afle si clujenii.

 

Adauga comentariu