Electric Castle ii aduce pe The Prodigy la castelul din Bontida

Electric Castle Festival a anuntat, in urma cu cateva minute, cel de-al doilea headliner al festivalului din acest an: The Prodigy.  Britanicilor li se alatura, ca noi confirmari, A.Skills& Krafty Kuts, Eskmo, Woralks, Sattelite, Tesco Disco si Silent Strike.

„Orice festival din lume ii doreste pe cei de la Prodigy ca headliner, de aceea negocierile cu trupa au durat cateva luni. Faptul ca am reusit sa-i convingem ca Electric Castle este o locatie de neratat in turneul lor european este confirmarea ca evenimentul nostru devine o scena importanta pentru toate numele mari din muzica”, spune Teo Negrea, directorul artistic al Electric Castle.

The Prodigy sunt unul dintre cele mai importante nume din industria muzicala care au ajuns in Romania, in ultimii ani. Considerati parintii rave-ului, cariera lor de peste 25 de ani s-a bazat doar pe „muzica fara compromisuri”, trupa sfidand inca de la inceput, orice regula, schimband perceptii si reusind sa intre definitiv in istoria muzicii moderne.

Pentru ca vor aduce la Cluj o trupa cu peste 25 de milioane de albume vandute in intreaga lume, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata organizatorilor Electric Castle!

Adauga comentariu