Electric Castle 2015: Ploua cu muzica buna si oameni frumosi

Si ce daca ploua?”, si-au spus, ieri seara, 1.500 de electrici care si-au instalat corturile in campingul festivalului. “Nu conteaza ca vremea nu tine cu noi”, s-au hotarat altii cateva mii, care au intrat deja pe portile castelului de la Bontida. Vremea urata nu i-a speriat pe cei care stiu ca Electric Castle “o sa fie legendar”, chiar in ciuda conditiilor meteo nefavorabile.

“A plouat toata noaptea si s-a facut noroi. De aceea, am amanat deschiderea oficiala a festivalului cu doua ore, timp in care am pus nisip si pietri in zonele afectate”, a spus Andi Vanca, PR-ul Electric Castle Festival.

Cu toate acestea, numarul celor care au ajuns ieri si astazi la Bontida nu a scazut, din contra. Ieri seara, 1.500 de camperi si-au instalat corturile in zona special amenajata. Iar odata cu autobuzele ce au inceput deja sa circule inspre si dinspre comuna, alte cateva mii de oameni au ajuns in curtea castelului.

“Ii sfatuim pe cei care o sa ajunga aici sa vina “inarmati” cu pelerine si cizme de cauciuc. O sa impartim si noi cateva mii de pelerine, dar cel mai bine ar fi ca oamenii sa vina pregatiti. Astazi si maine, pana la orele amiezii, o sa ploua”, a mai spus Andi Vanca.

Cei care vor sa fie la curent cu starea vremii la castel, pot intra pe o pagina special creata pentru festivalul din urmatoarele patru zile: www.ploualabontida.com, unde se face update in timp real al starii vremii, si asta cu umor.

Adauga comentariu