In an electoral, senatorul crizat hraneste porumbei

Nimic nu subliniaza mai bine anul electoral decat sentimentalismele la care apeleaza politicienii in aceasta perioada. Alin Tise, de exemplu, care in urma cu doi ani tuna si fulgera din cauza faptului ca i-a fost fotografiat copilul, alege acum sa publice singur poze cu el pe retelele de socializare. 

Jurnalistii de la Ziar de Cluj, alaturi de alti ziaristi santajisti, care, pe vremuri, au fotografiat neautorizat copilul lui Tise, observa ca acum senatorul isi publica singur, pe Facebook si Twitter, poze cu fiul sau, Cezar.  

"Impreuna cu Cezar in centrul orasului am dat de mancare la porumbei!", scrie senatorul la explicatia foto. 

Acum, ca isi expune el copilul, nu e o problema, dar inainte, cand se prezenta cu el pe scarile bisericii ca sa-l pozeze doar PRO-TV-ul, era. Tot atunci, Tise s-a suparat si pe Emil Boc, nasul lui de cununie, care n-ar fi venit la botezul fiului sau din cauza scandalului Apostu din acel moment. Se pare ca acest lucru a suparat-o foarte tare pe Camelia Tise, care a declarat ca nu-l va ierta niciodata pe Emil Boc.

Pentru cei care nu isi aduc aminte, in urma cu doi ani, senatorul, pe atunci presedinte al Consiliului Judetean Cluj, a amenintat un jurnalist ca il calca cu masina pentru ca i-a fotografiat copilul de doar cateva luni. 

sursa foto: Facebook.com

Adauga comentariu