Efectul #colectiv: Patronii barurilor din Cluj revizuiesc normele de siguranta

Comentarii

dan

02.11.2015 20:44

Sunt foarte, foarte curios, oare ce latime are a doua cale de evacuare din Diesel, si care este maximul de persoane care pot fi admise la latimea acelor 2 cai de evacuare. Ca eu cand mergeam prin diesel (in vremurile cand mergea) permitea pana "la refuz" accessul sarmalelor in locatie. Vine el, virgina de Buteanu si se da acum mare printesa.

Dan

02.11.2015 21:26

Si de Flying Circus nimic ?

Cristiana

03.11.2015 11:21

Legat de clubul Diesel, nu mi se pare ca respecta vreo norma. Imbulzeala, prea multa lume care este lasata sa intre, doar pentru lacomie.. Cum pot fi evacuati de acolo oamenii in cazul unui incendiu?  De fiecare data cand mergeam la toaleta la fete, cadeau bucatele efectiv din tavan (pietricele etc). Daca este o a 2-a iesire a clubului ar trebui sa stie lumea de ea si sa fie semnalizata corespunzator in orice context. Oare iesirea e in spatele tejghelei? un tunel/culoar micut? 

Anonim

03.11.2015 13:01

Dar Flying? Eu ma mir ca nu a ars de mai multe ori... Era infricosator ce se intampla acolo. La o aniversare recenta (in ultimul an) a fost un show de dans cu torte si flacari, artificii, etc. Sa nu vorbim despre camera 'Vinyl' ca nu are rost...Putea arde ca si un chibrit cu doar o singura cale de acces are din cate stiu, cea principala care si ea are niste scari extrem de abrupte.

Diana

03.11.2015 20:34

@Tudor Ciotlaus. Domnule Ciotlaus, sprinklerele nu se declansează la fum, ci la căldură. Decat daca stingi o tigară direct pe capsula interna a sprinklerului, daca aia vine in contact cu jarul aprins, se declansează. Detectoarele de fum e altceva, dar astea doar semnaleaza sonor prezenta fumului in încăpere.

Adauga comentariu