Ecoul lui Boc, viceprimarul Dan Tarcea, a uitat ce a mințit

Sau a mințit ce a uitat...

Conform unui comunicat al municipalității, s-a lansat licitația pentru revitalizarea Pieței Mărăști şi a străzilor adiacente acesteia. Foarte util și necesar pentru zonă, în cadrul proiectului este prevăzută şi construcţia unei parcări subterane cu minim 260 locuri de parcare în zona Aleea Bibliotecii.

Citez din comunicat: „Primăria Municipiu Cluj-Napoca a lansat licitația pentru proiectare privind ”Reamenajarea zonei Piața Mărăşti şi a străzilor adiacente, construire parking subteran – Plan Urbanistic Zonal, expertiză tehnică, studii specifice tipului de investiție, studiului de fezabilitate – realizare parking subteran, documentație de avizare a lucrărilor de intervenții, a proiectului tehnic și asigurarea asistentei tehnice pe perioada de execuție a lucrărilor”. Data limită pentru depunerea ofertelor pentru proiectarea acestui obiectiv este 18 decembrie 2020.” Bla-bla-bla (limbaj de lemn politicianisto-tehnic): ”Suprafața de 10 hectare propusă spre modernizare va cuprinde Bulevardul 21 Decembrie 1989 (între Biserică Sf. Petru și sensul giratoriu Piața Mărăști), strada Fabricii, strada Aurel Vlaicu, Aleea Bibliotecii, străzile Crinului şi Ciocârliei. Parkingul subteran va fi realizat în zona Aleei Bibliotecii și va avea minim 260 locuri de parcare.” (vezi foto)

Scuarul de pe Aleea Bibliotecii devine zonă de relaxare – declara Ecoul lui Boc, viceprimarul Dan Tarcea în aprilie la EBS Radio.

Citez: ”Și scuarul de pe Aleea Bibliotecii, care leagă strada Dorobanților de sensul giratoriu din Mărăști este în curs de reamenajare. Zona, utilizată în prezent strict pentru traversare, va putea fi utilizată și în alte scopuri de către locuitorii zonei. Asta chiar dacă este flancată practic de circulația rutieră, pe toate cele patru laturi. Deja se lucrează la el, pentru că nu putea să fie folosit de cineva care vroia să meargă să se relaxeze și să stea liniștit în zona respectivă. Va fi o alee pe mijloc, s-a păstrat o mare parte din trandafiri, vor fi și alte flori, arbori plantați, băncuțe, pubele, astfel încât lumea să se poată bucura cât mai mult de un spațiu public reamenajat”.

Și să vezi poznă: în 20 iunie, pe când Tarcea se bătea cu cărămida realizării în piept pe pagina sa de Facebook, un clujean a comentat: ”Un parkimg subteran era necesar acolo! Se putea face parkingul iar peste el acel parc!”

La care, Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a răspuns: ”nu se poate, este un canal colector pentru ape cu diametrul de 2 m, canal care nu se poate reloca”.

Păi ce facem domnul Ecou?

Din 20 iunie, până în 20 noiembrie s-au găsit soluții de relocare? Și cu banii dați, de-a-mboulea, pe amenajarea parcului inaugurat în 20 iunie, ce facem?

Vorba aia: facem parc că e rapid și îl terminăm înainte de alegeri, să arătăm cât de harnici suntem. Apoi îl stricăm și facem parking pentru 2024, să avem ce da din gură la celelalte alegeri.

Cred că ar fi cazul să faceți acel Registru al Minciunilor Electorale despre care am mai vorbit! Măcar o să țineți minte ce minciuni ați aruncat în urechile prostoilor care vă votează și nu vă mai încurcați în ele.

Adauga comentariu