Ecoul lui Boc, viceprimarul Dan Tarcea, a devenit, în sfârşit, şi propriul său ecou

În Cluj-Napoca se întâmplă fenomene paranormale clare: fix ce a zis viceprimarul Clujului din 2018, a zis şi viceprimarul Clujului din 2021.

Faptul că se numesc amândoi Dan Tarcea este un mic amănunt.

În noiembrie 2018, din faţa unui microfon prietenos, viceprimarul Dan Tarcea îi spunea viceprimarului Dan Tarcea ce are să zică în august 2021.

“Știu de situația de pe strada Argeș, Cuza Vodă, I.P. Voitești și toată zona limitrofă halei agroalimentare din Mihai Viteazu. Va intra în perioada următoare într-un proiect de modernizare și curățenie masivă. Am început cu Piața Mihai Viteazu, urmând ca pe viitor să ne aplecăm și asupra acestei zone. Pe strada Argeș suntem în proces de evacuare cu toți cei de acolo. Acolo unde este Canalul Morii. Acele magazine toate vrem să le desființăm, suntem în proces de evacuare, mai durează încă puțin, nu foarte mult. După ce reușim să îi evacuăm și să eliberăm spațiul din zona respectivă, vom putea trece și la amenajare. Pentru că într-adevăr nu face cinste orașului, într-o zonă intens circulată să avem asemenea acte de comerț. Pentru a putea vinde astfel de produse avem Oserul, unde este amenajat frumos și se pot desfășura acte de vânzare. Legat de curățenie și Poliția Locală, vom intensifica controalele în zonă, Clujul este un magnet pentru cerșetori. Poliția Locală face eforturi substanțiale și sunt zile când și 50 de persoane, care apelează la mila publicului, sunt conduse la centrele noastre de zi dacă sunt din Cluj sau sunt urcate în tren dacă sunt din alte județe.  Legat de celelalte străzi vom avea un proiect de modernizare pentru că trebuie să avem cursivitate. Piața Mihai Viteazu e intens circulată de navetiști, e un nod de transfer pentru autobuze. Putem să mărim ritmul de curățenie” - i-a zis Dan Tarcea lui Dan Tarcea în 2018,

Care a preluat din eter.

Aşa că clujenii au aflat, încă o dată, de data aceasta în 2021, când va fi posibilă modernizarea acestei zone. După ce proiectul va fi ales în urma unui concurs internațional de soluții, se va face o licitaţie care (ea, licitaţia) va viza nu doar modernizarea clădirii Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu, de pe strada Argeșului, dar şi Canalul Morii, şi strada Constanța, parțial, precum și strada Bălcescu.

Vestea cea bună este că "toate chioșcurile hidoase de pe strada Argeșului vor fi dărâmate după expirarea contractelor de concesiune, în următorii ani, urmând ca aici, o porțiune a Canalului Morii să fie descoperită."

Prin urmare, trebuie să reţineţi ideea principală a comunicării (că oricum se face pe banii voştri): totul SE VA FACE. Undeva în viitorul nu ştim cât de îndepărtat, un alt Dan Tarcea va prelua din eter ce a zis cândva un Dan Tarcea privind orice problemă administrativă a Clujului care se va rezolva cândva, cumva.

Practic administraţia viitorului zăcea în trecutul Clujului şi noi nu ştiam.

Practic, din viitor vă priveşte un Dan Tarcea din trecut, pregătit să vă mai toarne o minciună. Să, fie, pentru un alt viitor.

Din viitor în viitor, pentru un viitor luminos.

Căci problemele Clujului nu sunt de competenţa lui (nici a primarului), ci de competenţa urmaşilor, urmaşilor, urmaşilor lor. Care, la cât de prostoi sunt clujenii care-i votează pe poveşti, vor fi fiind tot ei: Boc - primar, Tarcea - Ecoul Lui (acum şi al lui însuşi).

 

Adauga comentariu