Echipa de volei feminin a Universităţii Cluj este de azi echipa NTT DATA

La sediul NTT Data din Cluj-Napoca a fost semnat azi protocolul de colaborare dintre NTT DATA şi echipa de volei feminin a Clubului Universitatea Cluj. De azi, echipa de volei va prelua numele NTT DATA. 

Daniel Metz a vorbit în premieră jurnaliştilor prezenţi la evenimentul desfăşurat în această dimineaţă despre implicarea în acest parteneriat. În opinia CEO-ului Daniel Metz, o companie care se implică în problemele comunităţii este o companie de succces. 

“Este un progam mai amplu care are de a face cu ce s-a întâmplat în ultimii ani. În utimii ani, noi am încercat pe termen mediu şi lung să fim prezenţi în comunitate pentru faptul că eu am o viziune şi anume aceea că un brand, o companie va avea succes pe termen mediu şi lung abia atunci când ea va fi percepută ca fiind o companie implicată în comunitate, în probemele comunităţii şi implicată practic în acele zone unde din păcate, în momentul de faţă, datorită limitărilor pe care le avem din punct de vedere bugetar bănuţii nu ajung suficient. Cred că este responsabilitatea noatră ca atunci când identificăm astfel de zone să încercăm  să sprijinim. Desigur că nu ne putem peste tot pentru faptul că şi noi avem resurse limitate şi chiar nu e bine să fi implicat peste tot pentru că se diluează anumite mesaje. Cred că arta, cultura şi sportul sunt elemente fundamentale ale comunității, ale societăţii. Cred că, din păcate, în momentul de faţă chiar nu ajung banii pentru aceste zone. Am observat cu o oarecare durere problemele care le au cluburile sportive în ultimii ani şi în contextul acesta am început să sprijinim voleiul feminin de la Universitatea Cluj. Am ajuns la concluzia că dacă nu sprijinim, un astfel de fenomen sportiv începe să sufere. Dacă nu se găseşte nimeni care să sprijine chiar o zonă în care audienţa nu este atât de mare. Alta este audienţa la fotbal sau baschet sau volei.  Am analizat şi am concluzionat că este bine să ne implicăm într-un mod mai serios în destinul acestei echipe sportive”, a afirmat Daniel Metz.  

 

Adauga comentariu