Echipa de fotbal sponsorizata de Toma Rus, Avantul Bizonii Recea Cristur, la un pas de a fi campioana

Dupa ce si-a infiintat o ferma de bizoni la Recea Cristur, cea mai mare din Europa, Toma Rus a inceput sa investeasca bani si in sportul local. A fost doar o chestiune de timp pana cand echipa de fotbal din comuna, care joaca in liga a V-a, Zona Gherla, si-a schimbat numele dupa cel mai important sponsor: Avantul Bizonii Recea Cristur. Echipa lui Toma Rus a crescut si la capitolul valoare de cand s-a rebotezat. Saptamana viitoare se va bate pentru titlul de campioana a ligii zonale chiar pe Cluj Arena.

S-a facut aceasta investitie la Recea si era normal sa sprijinim si activitati sportive, culturale ori sociale. Noi sprijinim o intreaga serie de activitati in zona”, spune Toma Rus, mandru de echipa locala de fotbal.

E pentru a doua oara cand Avantul Bizonii Recea Cristur se lupta pentru titlu, in cei doi ani de cand firma Bison Ranch i-a devenit principalul sponsor.

Sunt mandru de echipa, jucam a doua oara finala pe Cluj Arena, sigur ca suntem bucurosi. Anul trecut am pierdut, dar sper ca anul acesta sa castigam”, mai spune Toma Rus, care sustine ca participa la aproape toate meciurile echipei.

Echipa a fost facuta pentru copiii din sat, dar si copiii mei joaca acolo”, marturiseste acesta.

Avantul Bizonii Recea Cristur se va bate pentru titlul de campioana a Cupei Romaniei 2015-2016, zona Gherla, in data de 15 aprilie, incepand cu ora 17:00, pe Cluj Arena.

sursa foto: gherleanul.ro

Adauga comentariu