Echipa clujeană de handbal feminin cere RESPECT din partea FRH: „Suntem SINGURA echipă care este trimisă în EXIL”

Echipa clujeană de handbal feminin U Cluj a transmis o adresă Federației Române de Handbal în care solicită dreptul de a juca în Sala Sporturilor Horia Demian partidele cu CSM Galați și HC Zalău, programate să se dispute la Turda.

„Suntem SINGURA echipă care este trimisă in EXIL având in vedere faptul că turneul se desfășoară la Cluj-Napoca, avem dreptul la fel ca restul echipelor de a desfășura partidele in Sala Horia Demian, in sala in care echipa își desfășoară activitatea. CLUBUL SPORTIV UNIVERSITATEA CLUJ cere respectuos REPROGRAMAREA acestor etape in Sala Sporturilor Horia Demian, competitia trebuie sa se desfășoare in spiritul fair-play, iar regulile trebuie să fie la fel pentru TOATĂ lumea, in caz contrar vorbim despre o masură DISCRIMINATORIE!”, a transmis directorul sportiv, Cacoveanu Sergiu.

În perioada 6.05.2021-7.05.2021 se organizează la Cluj-Napoca etapele 20 și 21 din cadrul Ligii Florilor Mol, echipa Universitatea Cluj a fost programată să dispute partidele cu CSM GALAȚI și HC ZALĂU la Sala Sporturilor Gheorghe Barițiu din Turda.

Cum motivează clubul această solicitare:

[‼️] [‼️] Menționăm următoarele:
[❗️] ETAPA 1 , 15 OCTOMBRIE 2021 , Sala Olimpia din Ploiești a găzduit partida dintre Activ Prahova Ploiești-Dunărea Brăila.
[❗️] ETAPA 8, 27 IANUARIE 2021, Sala Polivalentă din București a găzduit partida dintre CSM BUCUREȘTI-GLORIA BISTRIȚA.
[❗️] ETAPA 9, 2 FEBRUARIE 2021, Sala Polivalentă din București a găzduit partida dintre CSM BUCUREȘTI-DUNĂREA BRĂILA.
[❗️] ETAPA 11, 23 FEBRUARIE 2021, Sala Polivalentă din București a găzduit partida dintre CSM BUCUREȘTI-CS MĂGURA CISNĂDIE.
[❗️] ETAPA 12, 10 MARTIE, Sala Sporturilor Traian din Vâlcea a găzduit partida dintre SCM RÂMNICU VÂLCEA - CS MĂGURA CISNADIE.
[❗️] ETAPA 14, 24 MARTIE, Sala Sporturilor Lascăr Panâ din Baia Mare a găzduit partida dintre CS MINAUR BAIA MARE- SCM GLORIA BUZĂU.
[❗️] ETAPA 15, 6 APRILIE 2021, Sala Polivalentă din București a găzduit partida dintre CSM BUCUREȘTI-DACIA MIOVENI.

În plus la turneul ce se va desfășura la finalul acestei luni la Bistrița, echipa gazdă își desfășoară meciurile in Sala Polivalentă, unde și ea își desfășoară activitatea precum echipelor mai sus menționate.

CLUBUL SPORTIV UNIVERSITATEA CLUJ a RESPECTAT competitia deplasându-se pentru un SINGUR meci desfășurat sub forma de “TURNEU” cu HC ZALĂU , la BUCUREȘTI făcând 1000 de km.



 

Adauga comentariu