Ecaterina Andronescu vine la Cluj, pentru inaugurarea noului sediu al Inspectoratului Școlar

Ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, va fi prezentă la inaugurarea noului sediu al Inspectoratului Școlar Județean Cluj. Inaugurarea oficială va avea loc joi, în data de 7 februarie 2019, prilej cu care ministrul Educației va susține o conferință de presă. Informația a fost confirmată de către reprezentanții IȘJ Cluj.

După ani de amânări, în care au fost cheltuiți zeci de milioane de lei, Inspectoratul Școlar Județean a reușit să se mute într-un nou sediu. Noua locație este situată pe strada Argeș, iar încă din decembrie 2018 erau înregistrate ultimele pregătiri pentru transformarea noului spațiu într-unul complet funcțional. 

”Licitația pe partea de mobilier s-a încheiat, iar acum se montează. Recepția privind mobilierul va avea loc joi. După care va avea loc mutarea propriu-zisă, întrucât din punct de vedere tehnic, totul e gata”, declara Valentin Cuibus pentru Ziar de Cluj, la finalul anului trecut.

CITEȘTE ȘIDupă aproape zece ani de amânări, Inspectoratul Școlar Județean are un sediu nou

Mai mult, pentru reducerea costurilor privind transferul în noul sediu, Inspectoratul Școlar Județean Cluj a apelat chiar la elevii din câteva unități de învățământ preuniversitar, care au fost mobilizați pentru a ajuta la căratul mobilierului. 

Cu acel prilej, Valentin Cuibus a dispus verificări pentru clarificarea situației, chiar dacă aceasta a rămas incertă până la urmă.

CITEȘTE ȘIElevi exploatați pe plantația Inspectoratului Școlar Județean Cluj VIDEO

Adauga comentariu