EBS organizeaza conferinta ERP Excellence

EBS organizeaza in data de 20 noiembrie Conferinta ERP (Enterprise Resource Planning) Excellence la Grand Hotel Italia. Incepand de la ora
10:00  importanti reprezentanti ai mediului de afaceri transilvanean vor dezvalui modul in care tehnologia mobila impreuna cu solutiile software inovative faciliteaza drumul in atingerea obiectivelor de business.

In cadrul conferintei vor fi prezentate: SAP ERP - Excelenta operationala la nivelul organizatiei; SAP Hana - Inovatia in tehnologie; SAP Business Mobility - Simplificarea utilizarii si accesului la informatiile de business, CLARVISION ERP - Excelenta in managementul productiei din Romania, Clarvision Coduri de bare - Tehnologia mobila in urmarirea productiei, Clarvision Business Intelligence - Indicatorii de performanta ai afacerii, pe smartphone si tablete.  

ERP Excellence este structurata pe doua sesiuni de prezentare ERP si va include expunerea a trei studii de caz (IAMU S.A., Autonova, Oprea Avicom).

Companie de traditie romaneasca, IAMU S.A. Blaj activeaza in domeniul fabricarii si livrarii de produse de mecanica fina din categoria accesoriilor, echipamentelor si elementelor de completare pentru masini-unelte si a componentelor de tehnica liniara. In cadrul conferintei va fi prezentat studiul de caz al acestei companii, care a reusit prin implementarea sistemului SAP sa isi simplifice procesele de business si sa isi creasca agilitatea.

Autonova – Satu Mare activeaza de 60 de ani in domeniul proiectarii si fabricatiei de echipamente hidraulice de franare pentru autovehicule si de piese pentru industria auto. Cristian Suteu, directorul general al companiei Autonova Satu Mare, va prezenta evolutia implementarii solutiilor ERP si Mobile Clarvision la Autonova.

Fondatorul marcii “Puiul de Craiesti”, compania Oprea Avicom este lider pe piata carnii de pui din judetul Mures si un important jucator pe piata din centrul Transilvaniei. Tot in cadrul evenimentului va fi prezentat studiul de caz al implementarii solutiilor Clarvision ERP, Business Intelligence si a aplicatiilor de gestiune a comenzilor pe tablete in cadrul Avicom.

Cu o experienta de peste 14 ani in externalizarea de servicii IT, EBS s-a impus pe piata locala ca partener de succes in domeniul solutiilor ERP, fiind totodata SAP Certified Value Added Reseller si furnizor al propriului produs ERP Clarvision. EBS este o companie NTT DATA, parte a Nippon Telegraph and Telecome Corporation (NTT), cel mai mare concern de telecomunicatii din lume.

 

Adauga comentariu