E oficial, UBER vine in Cluj. Ce spunea Emil Boc inainte de campania electorala: "Tot ceea ce este ilegal va fi sanctionat in Cluj Napoca. Nu am avut si nu am intentia de a crea concurenta neloiala la serviciul de taximetrie din Cluj"

Comentarii

uberinho

27.07.2016 09:59

Si totusi, care e problema cu Uber? Prin ce e competitie neloiala?Va fi un serviciu mai de calitate si la un pret mai inalt decat taximetrele normale. Sa nu mai vorbim ca 90% din taximetre sunt loganuri imputite, fara aer conditionat, cu soferi care conduc absolut execrabil in trafic. Nu cred ca e participant la traficul clujean mai nesimtit decat your average taxi driver.Faptul ca vine Uber la cluj poate ii va pune pe jar un pic si isi vor imbunatati si ei serviciile care in acest moment sunt absolut jalnice. Gata cu fumatul in masina, cu condus loganul pe gaz cu 500.000 km la bord care abia mai urca pe rosetti sau marinescu, cu taxiurile care put a transpiratie si picioare samd. Concurenta e buna! ADMIN: dacă ați citit atent materialul, s-a invocat legea 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere, potrivit careia "transportul in regim de taxi sau transportul in regim de inchiriere se poate executa numai de transportatori autorizati", ceea ce nu se poate spune despre soferii UBER. Mai mult, o alta problema e cea a taxelor, unde taximetristii sunt clar defavorizati. Dacă nu l-ați citit, mai citiți o dată.

stellian

27.07.2016 11:39

Uberinho , nu stiu in ce catun locuiesti. Daca in taxi pute a transpiratie in 90% din cazuri e din cauza clientilor nespalati , dupa ce coboara din masina folosesc un tub de odorizant sa scot mirosul.

uberinho@

27.07.2016 14:54

deci uber permite masini din 2001 an in care se mai fabricat dacia berlina,speri sa fii servit regeste cu unul care are deja trecuti 500.000 si cu un sofer cu 4 clase parfumat full time de pe pata rit

a

02.08.2016 12:43

Uber permite doar masini care au maxim 10 ani, adica din 2006.

Aurel Talos

08.08.2016 12:42
Buna zius. Toti laudati uber, de acord dar cu respectarea legiilor din romania licenta, autorizatie, atestat sofer etc. Aud critici la adresa taximetristilor dar uitativa in ograda dvs cand se vinde Tara noastra la straini pe gratis nu comentati si nu luati atitudine Cred ca cel mai important este sa intram si noi in lumea civilizata si sa ne respectam. Ceii care sustin uber sa nu critice pe altii sa se uite la ei. Nu difera cu numic fata de noi atat ca au tipeu si interpreteaza legiile dupa lacul lor. Oricum Ungaria la acest capitol este peste noi sunt uniti si nu se lasa badjocoroti. Stima. Noi mai avem de invatat. Toti vreau sa ne faca sclavi, robi, Cu stims

Adauga comentariu