E oficial: Billy Idol va canta in Piata Unirii

Organizatorii concertului pe care Billy Idol il va sustine la Cluj in 30 iunie au confirmat mutarea scenei de la Cluj Arena in Piata Unirii. Amplasarea si vizibilitatea categoriilor de bilete deja achizitionate vor fi pastrate. 

Oficialii agentiei Amprenta Advertising au anuntat astazi schimbarea locului desfasurarii concertului sustinut de Billy Idol la Cluj. 

“Artistul va concerta in premiera in centrul Clujului, in Piata Unirii, intr-un spectacol unic”, au precizat acestia. 

Pentru cei care si-au cumparat deja bilete, organizatorii au declarat ca se pastreaza amplasarea si vizibilitatea acestora. 

“Mai mult decat atat, biletele cumparate pe inele vor primi acces la o categorie superioara, respectiv la Golden Ring”, au explicat cei de la Amprenta Advertising. 

Accesul se va face pentru fiecare categorie (VIP, Golden Ring, Gazon A, Gazon B) prin laterala Pietei Unirii (zona BNR, cofetaria Carpati, Libraria Universitatii) incepand cu ora 16.00. 

Billy Idol va concerta pentru prima data la Cluj Napoca in data de 30 iunie. El isi va incepe turneul european in aceasta vara alaturi de celebrul chitarist Steve Stevens, unul dintre cei mai talentati chitaristi ai lumii, care a facut istorie pe scena incepand din anii ’80.

Cerintele lui Idol sunt la nivelul unui artist international. El va sosi la Cluj insotit de intreaga sa echipa, cu linerele special inchiriate de organizatori din Marea Britanie.

Artistii au solicitat vestiare separate, complet utilate, mancare traditionala si un tur privat al orasului.

Biletele la concertul de la Cluj se pot achizitiona online de pe www.eventim.ro, din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti), stand vanzare Iulius Mall si Polus Center.

Comentarii

zaban ladislau ...

21.06.2014 01:02

vom fi acolo pe 30 !si venim tocmai din timisoara !!sunt sigur ca va fi un show pe cinste !!

Radu b

21.06.2014 20:09

Voi singuri

Adauga comentariu